دسر بلغور گندم

دسر بلغور گندم

غذای رژیمی
(برای چهار نفر)
مواد لازم:
350 میلی لیتر (5/1 پیمانه) بلغور گندم
550 میلی لیتر (2⁡〖1/4〗 پیمانه) آب داغ
6 تا 8 عدد برگۀ زردآلو، خرد شده
30 - 45 میلی لیتر(2 تا 3 قاشق غذاخوری) کشمش
120 میلی لیتر(نیم پیمانه) آب پرتقال تازه
25گرم (یک انس / 1/4 پیمانه) گردوی خرد شده
30 - 45 میلی لیتر(2 تا 3 قاشق غذاخوری) تخم میوۀ کاج (چلغوزه)، در ماهیتابۀ خشکی برشته و تفت داده شده تا رنگش طلایی شود.
شیره درخت افرا یا عسل، به میزان دلخواه
طرز تهیه:
بلغور را در کاسه ای ریخته، رویش آب داغ بریزید و خوب مخلوط کنید. کاسه را به کناری بگذارید تا مایع جذب شود و بلغورها پُف کنند. با چنگالی مخلوط را هم بزنید تا بیش تر پُف کند و بالا بیاید. در حینی که بلغور را خیسانده اید، برگۀ زردآلو و کشمش را با آب پرتقال ترکیب کنید و آن ها را نیز به کناری بگذارید تا آب پرتقال خوب به خُورد کشمش و برگه زردآلو برود و باد کنند.
در مرحلۀ آخر، بلغور، مخلوط کشمش و برگه و گردو و چلغوزه را با هم مخلوط کنید، روی آن ها به میزان دلخواه شیره درخت افرا (یا عسل) بریزید. دمای این دسر در هنگام بُردن سر سفره، باید با دمای اتاق یکسان باشد. می توانید در صورت تمایل، این دسر را با ماست ساده نیز صرف کنید.

چاپایمیل

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد
kantrium.com | Finland | Helsinki | Denmark