صفحه نخست

رژیم آنلاین

مقالات

بانک کالری

برترین ها

مدیا

درباره ما

اینفوگراف

جستجو در سایت

تلفن مشهد : 3606420 - 36051363          ♥‌ آیا من چاقم ؟‌ ♥          ♥‌ ثبت نام رژیم آنلاین‌ ♥          ♥‌ ادامه رژیم لاغری‌ و     لینک ما در پیام رسان سروش

نگهداری میوه ها Fruits
سیب زمینی
سم سیب زمینی

اگر چه در بازار ایران بطور معمول سیب زمینی با رنگ پوست، خاکی رنگ و رنگ گوشت زرد کم رنگ تا زرد پر رنگ بفروش می رسد، لیکن سیب زمینی ها با شکل و اندازه، رنگ پوست و رنگ بافت (گوشت) مختلف تولید می شوند. در ایران به نظر می رسد سیب زمینی های دارای رنگ گوشت زرد پر رنگ مشتری پسند تر هستند.
برای انتخاب سیب زمینی با کیفیت مرغوب، باید بافت آن سفت (رسیده)، یکنواخت، خشک و سالم باشد. محصول تازه سیب زمینی که بطور کامل رسیده نباشد دارای پوست لطیفی است که چنانچه با انگشت شست بطور آهسته به آن (پوست آن) فشار وارد آوریم، جدا می شود. اصولاً سیب زمینی های دارای لکه و زخم، کپک زده و غیر یکنواخت مناسب نیستند. همچنین سیب زمینی هایی که از درون سیاه شده و یا پوست آنها آسیب دیده و نقطه هایی سیاه، سیاه روی پوست آن وجود دارند، نباید نگهداری شود. همچنین سیب زمینی هایی که سبز رنگ و یا دارای حلقه های قهوه ای در داخل باشند، نباید مصرف شوند. بطور کلی برای نگهداری، سیب زمینی باید عاری از خاک باشد، ضمناً سیب زمینی نباید با میوه، آجیل، تخم مرغ یا فراورده های لبنی در یک جا نگهداری شوند، زیرا این محصولات روی بوی سیب زمینی را جذب می کنند. سیب زمینی ها را در محل خنک و تاریک نگه داری کنید، در ضمن سیب زمینیرا می توان در یک کیسه پلی اتیلنی (نایلکس یا کیسه فریزر) قرار داده، سپس در یخچال (قسمت زیرین) به مدت 2 هفته نگه داری کرد.
تذکر: برای تهیه چیپس و یا خلال، از سیب زمینی های درشت استفاده کنید. هم چنین سیب زمینی ای برای مصرف مرغوب است که هنگام پختن از هم پاشیده و یا تیره رنگ نشود.
به طور کلی با رعایت مطالبی که در خصوص نگهداری سبزیجات در شماره های قبل نوشته شد، آن دستورها را برای میوه ها هم می توان به کار گرفت؛ لذا در این جا به ذکر سایر مواردی که می تواند ما را در نگه داری میوه ها کمک کند اشاره می شود.
ادامه دارد ...

آزمایش های تشخیص حساسیت غذایی:

حساسیت غذایی


آزمون تلقیح پوستی و تست های خونی ای (RAST) که وجود آنتی بادی های IgE را در برابر آنتی ژن های خاص بررسی می کنند، آزمون های ساده ای هستند که تفسیر نتایج آن ها مشکل و یا حتی غیر ممکن هستند که تفسیر نتایج آن ها مشکل و یا حتی غیر ممکن است.

این تست ها هنوز جایگاه خود را در مطالعات تحقیقاتی حفظ کرده اند ولی در مطالعات بالینی کاربرد کمتری دارند. بسته به شاخص هایی که برای مثبت بودن تست تعیین می شود، ارتباط خوبی بین نتایج آزمون تلقیح پوستی و تست RAST وجود دارد و بنابراین تفسیر بالینی تست RAST بیش تر اوقات دارای همان مشکلاتی است که در تفسیر تست تلقیح پوستی وجود دارد.

مشکلات دیگری که در مورد تست RAST وجود دارد، شامل هزینه بالای آن، و این واقعیت است که وجود مقدار زیادی IgE در جریان خون (به عنوان مثال در کودکان با اگزمای آتوپیک شدید) ممکن است باعث نتایج مثبت کاذب شود.
به هر حال نتایج این آزمون ها نمی تواند به تنهایی ملاک قرار گیرد، و تفسیر صحیح نتایج تست ها نیاز به آگاهی کامل از تاریخچه و یافته های فیزیکی دارد. برای نمونه یکی از مشکلاتی که در کار بالینی وجود دارد این است که آیا در یک فرد با نشانه های عدم تحمل غذایی، تلاش برای دوری از غذا یا مواد افزودنی خاص سودمند خواهد بود؟

با این وجود نتایج آزمون تلقیح پوستی و آزمون RAST به طور عمده آنتی بادی IgE را شناسایی می کنند. و از ان جا که بسیاری از واکنش های نامطلوب غذایی به واسطه IgE نیستند، در چنین مواردی می توان انتظار داشت که این تست ها منفی باشند.

برای مثال عدم تحمل پروتئین شیر گاو را در نظر بگیرید؛

در بیماران با واکنش های سریع اغلب تست تلقیح پوستی گاو مثبت است، اما در بیماران با واکنش های تأخیری به طور معمول تست پوستی شان منفی است. عمده ترین مشکلاتی که در تفسیر نتایج تست تلقیح پوستی با آن مواجه می شویم عبارت اند از:

پاسخ های منفی و مثبت کاذب، نبودن استاندارد مشخص در تفسیر نتایج، نقش میزان عصاره ی به کار رفته در آزمون و اثر مصرف هم زمان سایر داروها از جمله آنتی هیستامین ها در تفسیر نتایج.

آزمایش های تشخیص حساسیت غذایی:

حساسیت غذایی


آزمون تلقیح پوستی و تست های خونی ای (RAST) که وجود آنتی بادی های IgE را در برابر آنتی ژن های خاص بررسی می کنند، آزمون های ساده ای هستند که تفسیر نتایج آن ها مشکل و یا حتی غیر ممکن هستند که تفسیر نتایج آن ها مشکل و یا حتی غیر ممکن است.

این تست ها هنوز جایگاه خود را در مطالعات تحقیقاتی حفظ کرده اند ولی در مطالعات بالینی کاربرد کمتری دارند. بسته به شاخص هایی که برای مثبت بودن تست تعیین می شود، ارتباط خوبی بین نتایج آزمون تلقیح پوستی و تست RAST وجود دارد و بنابراین تفسیر بالینی تست RAST بیش تر اوقات دارای همان مشکلاتی است که در تفسیر تست تلقیح پوستی وجود دارد.

مشکلات دیگری که در مورد تست RAST وجود دارد، شامل هزینه بالای آن، و این واقعیت است که وجود مقدار زیادی IgE در جریان خون (به عنوان مثال در کودکان با اگزمای آتوپیک شدید) ممکن است باعث نتایج مثبت کاذب شود.
به هر حال نتایج این آزمون ها نمی تواند به تنهایی ملاک قرار گیرد، و تفسیر صحیح نتایج تست ها نیاز به آگاهی کامل از تاریخچه و یافته های فیزیکی دارد. برای نمونه یکی از مشکلاتی که در کار بالینی وجود دارد این است که آیا در یک فرد با نشانه های عدم تحمل غذایی، تلاش برای دوری از غذا یا مواد افزودنی خاص سودمند خواهد بود؟

با این وجود نتایج آزمون تلقیح پوستی و آزمون RAST به طور عمده آنتی بادی IgE را شناسایی می کنند. و از ان جا که بسیاری از واکنش های نامطلوب غذایی به واسطه IgE نیستند، در چنین مواردی می توان انتظار داشت که این تست ها منفی باشند.

برای مثال عدم تحمل پروتئین شیر گاو را در نظر بگیرید؛

در بیماران با واکنش های سریع اغلب تست تلقیح پوستی گاو مثبت است، اما در بیماران با واکنش های تأخیری به طور معمول تست پوستی شان منفی است. عمده ترین مشکلاتی که در تفسیر نتایج تست تلقیح پوستی با آن مواجه می شویم عبارت اند از:

پاسخ های منفی و مثبت کاذب، نبودن استاندارد مشخص در تفسیر نتایج، نقش میزان عصاره ی به کار رفته در آزمون و اثر مصرف هم زمان سایر داروها از جمله آنتی هیستامین ها در تفسیر نتایج.

اشتراک برای
آپ دیت ودریافت آخرین خبرها