رژیم كشورهاي حاشيه درياي مديترانه

رژیم كشورهاي حاشيه درياي مديترانه

دانشمندان در يك مطالعه جديد نشان دادند رژيم غذايي رايج در ميان ساكنان كشورهاي حاشيه درياي مديترانه كه شامل مصرف زياد پنير، مغزهاي خوراكي( گردو، بادام، فندق و ...)، ماهي و روغن زيتون است، خطر بروز سكته و سرطان را به ميزان زيادي كاهش مي دهد.

محققان دانشگاه آتن در يونان، پس از مطالعه رژيم غذايي 22 هزار تن از ساكنان اين كشور متوجه شدند رژيم غذايي كشورهاي مديترانه اي موجب شده كه احتمال بروز سكته در ساكنان اين منطقه 33 درصد كمتر و خطر ابتلا به سرطان 24 درصد كمتر از مصرف كنندگان ساير رژيم هاي غذايي باشد.

رژيم غذايي ساكنان مناطق مديترانه اي در كشورهاي مختلف متفاوت است، اما معمولا در اين كشورها مصرف گوشت قرمز تنها يك يا چند بار در ماه و مصرف گوشت مرغ، تخم مرغ و شيريني جات نيز يك بار در هفته صورت مي گيرد.

سبزيجات، ميوه، آجيل، حبوبات، گندم سبوس دار، روغن زيتون، پنير، ماست و گوشت ماهي بخش عمده رژيم غذايي ساكنان اين منطقه را تشكيل مي دهند.

دانشمندان عقيده دارند كه هيچ كدام از مواد مصرفي در اين رژيم به تنهايي موجب افزايش سطح سلامتي افراد نشده و احتمالاً اثر متقابل مواد غذايي مختلف موجود در اين رژيم غذايي، موجب كاهش خطر سكته و سرطان شده است.

 

گردآوری :

جواد سبحانی

مشاور تغدیه و رژیم درمانی

تلفن :6064720

 

چاپایمیل

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

گوشه

kantrium.com | Finland | Helsinki | Denmark