هشدار

JLIB_APPLICATION_ERROR_LIBRARY_NOT_LOADING

ساز و کارهای ایمونولوژیکی و مولکولی(حساسیت غذایی 3)

ساز و کارهای ایمونولوژیکی و مولکولی:

حساسیت  غذایی


با وجود سدهای محافظ در دستگاه گوارش، مقادیر کمی از پروتئین های تغییر شکل نیافته وارد جریان خون می شود. افراد معمولی اگرچه قادرند عکس العمل سریع و بالقوه در برابر مواد خارجی نشان دهند ولی نسبت به آنتی ژن های خارجی تحمل پیدا می کنند.
رفتار حرارتی:

فرایند حرارت، بعضی از غذاها را طوری تغییر می دهد که احتمال بروز واکنش های آلرژیک را با مصرف آن ها، کاهش می دهد.

در شیر گاو پروتئین های Whey به آسانی به وسیله ی حرارت، دناتوره می شوند، اما کازئین نسبت به حرارت مقاوم است

. حرارت، امکان بروز واکنش های آلرژیک با تعداد زیادی از میوه جات و سبزیجات را کاهش می دهد. بنابراین غیر معمول نیست اگر کودکانی را مشاهده کنیم که به عنوان مثال به سیب زمینی و یا آناناس خام حساسیت دارند ولی سیب زمینی و یا آناناس پخته را به راحتی مصرف می کنند.

چاپایمیل

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

بیشترین بازدید

آخرین مقالات

گوشه

kantrium.com | Finland | Helsinki | Denmark