تداخل غذاها(حساسیت غذایی بخش 5)

واکنش های تداخلی بین انواع غذاهای مختلف و یا بین غذاها و دیگر آنتی ژن ها

 تداخل غذاها

1- شیر گاو، بز، گوسفند و اسب: شباهت آنتی ژنی آشکار و چشم گیر بین پروتئین های شیر گاو، بز و گوسفند باعث می شود که به طور تقریبی همه ی افرادی که به شیر گاو حساسیت دارند به شیر های حیوانات دیگر نیز حساسیت داشته باشند.

2- تخم پرندگان: تخم های بوقلمون، اردک، مرغابی، غاز و مرغ دریایی حاوی Ovotransferrin, Ovomucoid, Ovalbumin که باعث حساسیت متقاطع می شوند.

3- انواع حبوبات (لوبیا، نخود، سویا، عدس) و بادام زمینی: به طور معمول واکنش تداخلی رخ نمی دهد.

4- غذاهای دریایی: واکنش های تداخلی بین غذاهای دریایی غیر معمول است.

5- واکنش تداخلی بین گرده های استنشاق شده و غذاها: برای مثال بین حساسیت به گرده های درخت غان با حساسیت به سیب، هویج، کرفس، سیب زمینی، پرتقال و گوجه فرنگی ارتباط وجود دارد.

 

چاپایمیل

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد
kantrium.com | Finland | Helsinki | Denmark