شیوع حساسیت غذایی سایر عوامل موثر در ایجاد یک واکنش حساسیت زا

شیوع حساسیت غذایی سایر عوامل موثر در ایجاد یک واکنش حساسیت زا


واکنش های نامطلوب در بعضی افراد، فقط زمانی اتفاق می افتد که خوردن یک ماده ی غذایی حساسیت زا با عوامل دیگری همراه باشد. بعضی از این عوامل عبارت اند از:
1- فعالیت فیزیکی: در مواردی واکنش های آلرژیک فقط زمانی اتفاق می افتد که فعالیت جسمانی طی دو ساعت پس از خوردن غذایی خاص (مثل کرفس، غذاهای دریایی مانند صدف و اسکوئید، هلو و گندم) انجام شود.
2- سایر بیماری ها: مسئله ی شایعی که علت آن چندان درک نشده، مشاهده ی کودکانی است که حساسیت غذایی و اگزمای پوست را به گونه ای توأم دارند، و به طور معمول بعضی و یا تمام غذاهای حساسیت زا را هنگام بروز سایر بیماری های پوستی می توانند تحمل کنند.
3- مصرف توأم داروها: افرادی هیتند که فقط هنگامی به غذاهای خاص حساسیت نشان می دهند که دارو مصرف می کنند. مثال کاملاً شناخته شده در این مورد، افرادی هستند که فقط هنگام مصرف سالیسیلات ها (آسپرین)، به غذاها واکنش نشان می دهند.

چاپایمیل

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

بیشترین بازدید

آخرین مقالات

kantrium.com | Finland | Helsinki | Denmark