رژيم غذايي ميگرن

رژيم غذايي مخصوص براي كاهش تعداد حمله ها و درمان ميگرن 

 عوامل گوناگوني در ايجاد ميگرن دخالت دارند. عواملي همچون: حساسيت غذايي، نيتريت ها، آسپيرين، الكل ، تيرامين، هيستامين ها، منوسديم گلوتامات، كافئين و ... به همين سبب بايد رژيم غذايي را به روش آزمون و خطا و بر اساس ويژگي هاي هر فرد تعيين كرد. خوراكي هايي مانند، آبجو، شكلات، قهوه، كاكائو، آجيل، پنير، سوسيس و كالباس، ماهي تن، نوشيدني هاي كولا، خوراك كلم، مخمرها، غذاهاي چرب و سرخ شده، بستني و نوشيدني هاي سرد در ايجاد حملات ميگرني دخالت دارند. براي كاهش دردهاي ميگرني بايد فرد ياد بگيرد كه كدام يك از غذاهاي نامبرده با او ناسازگار است و مصرف آنها را كاهش دهد. عواملي مانند استرس، هيجان، كار سخت، مشكلات زندگي،‌نور زياد، سر و صدا ، خستگي و ... در تشديد حملات ميگرني موثرند.

چاپایمیل

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

بیشترین بازدید

آخرین مقالات

گوشه

kantrium.com | Finland | Helsinki | Denmark