هشدار

JLIB_APPLICATION_ERROR_LIBRARY_NOT_LOADING

مشخصات رژیم غذایی در بیماری های قلب و عروق

مشخصات رژیم غذایی در بیماری های قلب و عروق:

رژیم غدایی بیماری قلبی


کفایت تغذیه ای رژیم غذایی در بیماری های قلب و عروق:
چنانچه این رژیم با دقت و توجه به نیازهای بیمار تنظیم شود، از نظر تأمین مواد مغذی بر اساس RDA می باشد. تأمین نیاز به انرژی باید به گونه ای باشد که نیاز بیمار براورده شده، و از افزایش وزن جلوگیری شود.
مشخصات رژیم غذایی:
به منظور کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون و پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی رژیم غذایی از نظر محدودیت چربی در دو مرحله تنظیم می شود.
جدول1- مشخصات رژیم دو مرحله ای برای کاهش کلسترول

کالری و ترکیبات رژیم

مرحله یک

مرحله دو

کالری

در حد رسیدن به وزن مطلوب و حفظ آن

در حد رسیدن به وزن مطلوب و حفظ آن

چربی

30% کالری مصرفی

30-25% کالری مصرفی

چربی های اشباع

کمتر از 10% کالری مصرفی

کمتر از 7% کالری مصرفی

چربیهای غیراشباع MUPA

15-10% کالری مصرفی

15-10% کالری مصرفی

چربیهای غیراشباع MUFA

10% کالری مصرفی

10% کالری مصرفی

کلسترول

کمتر از mg/day 300

کمتر از mg/day 200

کربوهیدرات

60-50% کالری مصرفی

60-50% کالری مصرفی

پروتئین

20-10% کالری مصرفی

20-10% کالری مصرفی

 تاثیر سیب زمینی در کاهش فشار خون

تغذیه و سکته قلبی

رژیم غذایی محدود از سدیم( کم نمک) یا رژیم در نارساییهای قلبی

 

چاپایمیل

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

بیشترین بازدید

آخرین مقالات

گوشه

kantrium.com | Finland | Helsinki | Denmark