صفحه نخست

رژیم آنلاین

مقالات

بانک کالری

برترین ها

مدیا

درباره ما

اینفوگراف

جستجو در سایت

تلفن مشهد : 3606420 - 36051363          ♥‌ آیا من چاقم ؟‌ ♥          ♥‌ ثبت نام رژیم آنلاین‌ ♥          ♥‌ ادامه رژیم لاغری‌ و     لینک ما در پیام رسان سروش

images/iacf1.jpg

 

عوامل افزايش دهنده اسيد معده

عوامل كاهش دهنده اسيد معده

- بو ، مزه و تصور يك غذا

- اسيدي شدن ناحيه آنتروم و در نتيجه كم شدن ترشح گاسترين

- جويدن و بلعيدن غذا

- پروتئين ( در ابتدا تاثير خنثي كنندگي دارد )

- ورود غذا به معده و در نتيجه اتساع ناحيه فوندوس

- چربي ، اسيد و افزايش اسمولاريته در روده باريك منجر به ترشح يك يا چند هورمون دستگاه گوارش مي شود كه ترشح اسيد معده را كاهش مي دهد

- اتساع ناحيه انتروم و افزايش درجه قليايي آن ، كه منجر به آزاد شدن گاسترين و ترشح اسيد مي شود.

 

- قهوه ، فلفل قرمز تند ، فلفل سياه ، دانه خردل

 

- پلي پپتيدها و اسيدهاي آمينه

 

 

                                                             

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اشتراک برای
آپ دیت ودریافت آخرین خبرها

apelle

 هم استانی های عزیز می‌توانید   

اینترنتي ثبت نام کنيد حضوري مراجعه کنيد و تخفيف بگيريد

 20% تخفیف ثبت نام اینترنتی

هر هفته یک برنامه غذایی

ویدئوهای رایگان آموزشی

 

ثبت نام