اسید معده

 

عوامل افزايش دهنده اسيد معده

عوامل كاهش دهنده اسيد معده

- بو ، مزه و تصور يك غذا

- اسيدي شدن ناحيه آنتروم و در نتيجه كم شدن ترشح گاسترين

- جويدن و بلعيدن غذا

- پروتئين ( در ابتدا تاثير خنثي كنندگي دارد )

- ورود غذا به معده و در نتيجه اتساع ناحيه فوندوس

- چربي ، اسيد و افزايش اسمولاريته در روده باريك منجر به ترشح يك يا چند هورمون دستگاه گوارش مي شود كه ترشح اسيد معده را كاهش مي دهد

- اتساع ناحيه انتروم و افزايش درجه قليايي آن ، كه منجر به آزاد شدن گاسترين و ترشح اسيد مي شود.

 

- قهوه ، فلفل قرمز تند ، فلفل سياه ، دانه خردل

 

- پلي پپتيدها و اسيدهاي آمينه

 

 

                                                             

چاپایمیل

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد
kantrium.com | Finland | Helsinki | Denmark