تغذیه با لوله

تغذیه با لوله

تغذیه با لوله

 

اهداف تغذیه با لوله

موارد کاربرد تغذیه با لوله

کفایت تغذیه ای در تغذیه با لوله

اهداف تغذیه با لوله :
تأمین نیازهای غذایی و در نهایت جلوگیری از تحلیل بافتها و سوء تغذیه در بیمارانی که قادر یا مایل به دریافت غذا به اندازه کافی از طریق دهان نیستند.
* توجه: شرط اول در استفاده از تغذیه از راه لوله فعالیت طبیعی دستگاه گوارش است.
موارد کاربرد تغذیه با لوله:
1-    سوء تغذیه از نوع کالری پروتئین در بیمارانی که قادر به دریافت کافی مواد غذایی در عرض یک هفته نبوده اند.
2-    مشکلات جدی در بلع غذا
3-    سوختگی، آسیب و عفونتهای شدید که نیازهای تغذیه ای را افزایش می دهند.
4-    در برخی از سرطانها که به شیمی درمانی خفیف یا پرتودرمانی نیاز است، بیمار به علت کمی اشتها، حالت تهوع، استفراغ و افسردگی قادر به تأمین نیازهای تغذیه ای خود از راه دهان نمی باشند.
5-    در برخی بیماران کلیوی و کبدی.
کفایت تغذیه ای در تغذیه با لوله :
در تغذیه با لوله می توان نیازهای تغذیه ای بیمار را از طریق ارزیابی مقدار کالری و پروتئین مورد نیاز با استفاده از فرمولهایی مانند "Harrs - Benedict" با در نظر گرفتن ضریب استرس و فعالیت محاسبه نمود.
حداکثر 3000 کیلوکالری در روز می توان از راه لوله به بیمار رساند.

تغذیه وریدی TPN

رژیم غذایی تیوب فیدینگ

رژیم غذایی مایع کامل

چاپایمیل

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

بیشترین بازدید

آخرین مقالات

گوشه

kantrium.com | Finland | Helsinki | Denmark