هشدار

JLIB_APPLICATION_ERROR_LIBRARY_NOT_LOADING

خواص جوانه ها Sprouts

خواص جوانه ها Sprouts

خواص جوانه ها


جوانه ها
جوانه های غلات و دانه ها می توانند در آشپزخانه در یک ظرف کوچک  پشت پنجره روییده شوندسرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند

دانه هایی که بیش از همه برای تهیۀ جوانه ها مناسب اند :

بهترین جوانه ها عبارتند از:

ماش، عدس، گندم، جو، شنبلیله، تخمۀ کدو، کنجد، آفتابگردان و سویا. گفته شده است در جوانۀ عدس و ماش دو ماده وجود دارد که وقتی وارد بدن می شوند سلولهای سرطانی را به تدریج از بین می برند.

جوانۀ سویا از لحاظ خواص غذایی با گوشت رقابت می کند و ضررهای گوشت را  ندارد  همچنین از لحاظ وجود ویتامین C  رقیب گوجه فرنگی است جوانه ها دارای اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب، قند طبیعی و مقدار زیادی املاح معدنی هستند و اگر چند نوع آن ها با هم خورده شوند می توان گفت که همۀ مواد ضروری بدن را به آن رسانده ایم

باور کردنی نیست که چنین مواد غذایی ارزانی تا این حد کامل و مفید هستند
بدر زمان صرف جوانه ها، دیگر ترسی از مصرف کود، سم شیمیایی و یا سایر مواد آلوده کننده را نخواهیم داشت زیرا این مواد حیات بخش به دست خودمان  و زیر نظر خودمان تهیه  میشوند

برای تهیه این مواد سرشار از انرژی، تنها چیزهایی که لازم دارید یک شیشه خالی- کمی آب و کمی دانه است

البته می توانید جوانه ها را همانند سبزه ی  شب عید سبز  کنید   درست پس از پیدا شدن جوانه های کوچک سبز در آنها آن را مصرف نمایید 

وقتی دانه ها را در آب خیس مینمایید آنزیمهای موجود در آن که تا آن زمان به صورت غیر فعال در دانه موجود بوده اند فعال شده و نشاسته موجود در دانه  تجزیه شده تبدیل به قند می شوند پروتئین های ان  تبدیل به اسیدهای آمینه شده  و چربی اشباع شده تبدیل به اسید چرب می شود

این فعالیت آنزیمی در جوانه باعث تحریک فعالیتهای آنزیمی بدن انسان خواهد و این خود  موجب سلامت و نشاط انسان  میشود 

تهیه انواع جوانه ها

ارزش غذايي جوانه ها

ميزان مواد موجود در غذاهاي ايراني براي يك نفر

چاپایمیل

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

بیشترین بازدید

آخرین مقالات

گوشه

kantrium.com | Finland | Helsinki | Denmark