راهنمای برنامه ریزی غذای روزانه زنان شیرده

جدول 5- راهنمای برنامه ریزی غذای روزانه زنان شیرده

گروه های غذایی

بزرگسالان

(تعداد سروینگ در روز)

نوجوانان

(تعداد سروینگ در روز)

شیر و فراورده های آن

4

6-5

(مادرانی که بیش از یک نوزاد را شیر می دهند، ممکن است به 6 سروینگ یا بیشتر نیاز داشته باشند)

گوشت و جانشین های آن

3

3

میوه ها

2

2

(حداقل یک سروینگ آن از منابع سرشار از ویتامین C باشد.)

سبزی ها

   

(حداقل 1 سروینگ آن از منابع سرشار از ویتامین A باشد.)

نان و غلات

6

6

مایعات

8-6 لیوان

8-6 لیوان

(تا رفع تشنگی بنوشید)

      * یادآوری: اندازه سروینگ در بخش رژیم دوران بارداری آمده است.

مقادیر این جدول، حداقل نیازهای یک مادر شیرده را تامین می کند.

نمونه یک رژیم غذایی برای مادران شیرده

چاپایمیل

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

گوشه

kantrium.com | Finland | Helsinki | Denmark