اشتها آور گياهي و استفاده در رژيم لاغري

 اشتها آور گياهي و  استفاده در رژيم لاغري

نسخه شماره ۱- داروی محرک معده
▪ میوه رازیانه یک قسمت
▪ زیره سیاه یک قسمت
▪ تخم گشنیز یک قسمت
▪ میوه انیسون یک قسمت
▪ زیره سبز یک قسمت
● طرز تهیه و مقدار مصرف :
▪ یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده و نرم شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته ۲۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده ظهر و شام بعد از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۲- داروی مقوی معده
▪ میوه انیسون یک قسمت
▪ میوه شوید یک قسمت
▪ میوه رازیانه یک قسمت
▪ میوه زیره سیاه یک قسمت
▪ برگ نعناع خشک شده یک قسمت
● طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری ااز مخلوط فوق را که قبلا کوبیده و نرم شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته ۲۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده ظهر وشام بعد از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۳- داروی مقوی معده
▪ افسنطین ۲۰۰ گرم
▪ قنطوریون صغیر ۲۰۰ گرم
▪ شبدر آبی ۵۰ گرم
▪ ریشه ژانسیان ۵۰ گرم
● طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار دو قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده و رنم شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته مدت ۳۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده صبح وش ب نیم ساعت قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۴- دارو جهت ناراحتی معده همراه با درد
▪ نعناع ۲۰ گرم
▪ بابونه ۱۰ گرم
▪ بادرنجبویه ۱۰ گرم
▪ انیسون ۵ گرم
● طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا کوبیده و نرم شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته ۲۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
● نسخه شماره ۵-داروی اشتها آور
▪ برگ شبدر یا یونجه یک قسمت
▪ گیاه قنطوریون یک قسمت
▪ افسنطین یک قسمت
● طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته مدت ۳۰ دققیه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده و روزی دو بار هر بار یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل بکنید .
● نسخه شماره۶- داروی ضد کمبود شیره معده
▪ گیاه افسنطین دو قسمت
▪ دانه زیره دو قسمت
▪ گل بابونه دو قسمت
▪ برگ نعناع چهار قسمت
● طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت ۲۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی دو بار هر بار یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۷- داروی جهت التیام زخم معده
▪ بابونه ۳۰ گرم
▪ زیره ۱۰ گرم
▪ نعناع ۳ گرم
▪ سنا ۳ گرم
● طرز تهیه و مقدار مصرف :
داروهای فوق را که قبلا کوبیده شده باشد با هم مخلوط کرده و در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت ۲۰ دقیقه باقی بگذارید ا دم بکشد . سپس آنرا صاف کرده روزی سه مرتبه هر دفعه یک فنجان نیم ساعت بعد از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۸- دارو های ضد کمبود شیره معده
▪ گیاه افسنطین دو قسمت
▪ دانه زیره دو قسمت
▪ گل بابونه دو قسمت
▪ برگ نعناع چهار قسمت
● طرز تهیه و مقدار مصرف :
مقدار یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا خر شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته مدت ۳۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی دو بار هر بار یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۹- داروی جهت التیام زخم معده
▪ بابونه ۳۰ گرم
▪ زیره ۱۰ گرم
▪ نعناع ۳ گرم
▪ سنا ۳ گرم
● طرز تهیه و مقدار مصرف :
داروهای فوق را که قبلا کوبیده شده باشد را با هم مخلوط کرده و در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت ۲۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد . سپس آنرا صاف کرده روزی سه رمتبه هر دفعه یک فنجان نیم ساعت بعد از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۱۰- داروی اشتهاآور
▪ برگ یونجه ۸ قسمت
▪ بابا آدم ۲قسمت
▪ دارچین ۱ قسمت
▪ شیرین بیان ۱قسمت
● طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق ذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته مدت ۳۰ دققیه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی ۲ بار هر دفعه یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۱۱- داروی دل درد همراه با اسهال
▪ پوست بلوط ۲۰ گرم
▪ نعناع ۱۰ گرم
▪ بابونه ۱۰ گرم
● طرز تهیه و مقدار مصرف :
یک قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا خرد شده باش در یک لیوان آب جوش ریخته مدت ۳۰ دقیقه باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی ۳ بار هر دفعه یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل کنید.
●● نسخه های تك دارویی اشتها اور
● نسخه شماره ۱-
▪ دارو : پوست دارچین ( Cinnamomum zeylanicm )
▪ مقدار مصرف : ۰/۵ تا ۱۰ گرم
● طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۲-
▪ دارو : ریشه زنجبیل ( Zingiber officinalis )
▪ مقدار مصرف : ۰/۲۵ تا ۱۰ گرم
● طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۳-
▪ دارو : میوه (دانه ) هل ( Elletaria cardamomum or Anomum C. )
▪ مقدار مصرف : ۱ تا ۲ گرم
● طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان نیم ساعت قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۴-
▪ دارو : میوه فلفل سیاه ( Piper nigrum )
▪ مقدار مصرف : ۱ تا ۲ گرم
● طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی دو بار هر بار یک فنجان با کمی شکر یا عسل قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۵-
▪ دارو : دانه گیاه شنبلیله ( Trigonella foenum - graecum )
▪ مقدار مصرف : ۴ تا ۱۰ گرم
▪ طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۶-
▪ دارو : برگ یا ریشه یا دانه سنبل ختائی ( Archangelica officinalis )
▪ مقدار مصرف : برگ ۱ تا ۳ گرم - ریشه ۱ تا ۲ گرم
● طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۷-
▪ دارو : میوه انیسون ( Pimpinella anisum )
▪ مقدار مصرف : ۲ تا ۴ گرم
● طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان قبل از غذا میل کنید .
● نسخه شماره ۸-
▪ دارو : میوه ( دانه ) رازیانه ( Foeniculum vulgare )
▪ مقدار مصرف : بزرگسالان ۲ تا ۴ گرم
● طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان قبل از غذا میل کنید . جواد سبحانی

مشاور تغذیه  و رژیم درمانی

تلفن :6064720

 

جواد سبحانی

مشاور تغذیه  و رژیم درمانی

تلفن :6064720

 

 

 

 

. . برای مطالعه شما

خواص انار را بشناسیم
خواص انار را بشناسیم انار كه از آن به عنوان میوه‌ای بهشتی یاد می‌شود از قدیم الایام مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بی‌شماری برشمرده‌اند. در علم نوین پزشكی نیز خواص انار به اثبا...
رژیم نــرم ( رژیم غذایی نرم )
رژیم نــرم ( رژیم غذایی نرم ) رژیم نــرم ( رژیم غذایی نرم ) ...
راهنمای رژیم کتوژنیک
راهنمای رژیم کتوژنیک نسبت تغییر انرژی حاصل از چربی(کتوژنز) به انرژی حاصل از کربوهیدرات و پروتئین(آنتی کتوژنز) طی 4 روز. روز نسبت K:AK اول 1 : 1/1 دوم 1 : 6/1 ...
خطر سکته را با خوردن سیب و گلا...
خطر سکته را با خوردن سیب و گلا... "مصرف میوه هایی با قسمت های خوردنی سفید رنگ مثل سیب و گلابی می تواند تا 52٪ خطر سکته را کاهش دهد" این گفته ی محققان دانشگاه واگنینگن هلند است که در ژورنال Ameri...