مقالات

نوع کربوهیدرات در چاقی موثرتر است یا مقدار آن در مورد كربوهیدرات ها ،  نوع كربوهیدرات مصرفی مهمتر از مقدار آنهاست . به طور كلی افرادی كه اضافه وزن دارند به نظر نمی رسد كربوهیدرات بیشتری بخورند. اما تحقیقات نشان می دهد این افراد اغلب مواد حاوی كربوهیدرات تصفیه شده می خورند. مانند نان سفید و پاستا كه باعث افزایش سریع قند خون می شوند.
 كربوهیدرات های تصفیه شده اغلب در غذاهای فرآیند شده كه حاوی مقادیر زیادی قند هستند موجودند. این نوع كربوهیدرات ها (شاخص گلیسمیك یا قندی بالایی( دارند بدین معنی كه باعث افزایش سریع قند خون می شود. بدن مواد غذایی  را در عضله ذخیره می كند که اگر بعدا مصرف نشود تبدیل به چربی می شود.
در مقابل ، غلات ، میوه جات و سبزی ها كربوهیدرات هایی دارند كه شاخص گلیسمیك آنها بالا نیست.
كه طی بیست سال گذشته با وجود كاهش مصرف چربی ها ، چاقی افزایش یافته است..

جواد سبحانی
مشاور تغذیه و رژیم درمانی

شاید بخواهید بخوانید

" ویتامینB1 "

اولین ویتامینی که از این گروه ویتامینها کشف شد، ویتامینB1 بود که ن

...