چیپس و چاقی
مصرف چيپس دركودكى، ابتلا به بيماريهاى قلبى در بزرگسالي
استفاده از مواد خوراكى فاقد ارزش غذايى چون چيپس سلامتى كودكان را به خطر مياندازد و موجب ابتلاى آنان به بيماريهاى قلبى در بزرگسالى ميشود.
دكتر ربابه شيخالاسلام در گفتوگو با خبرنگار ايرنا بااشاره به خطرات مصرف مواد خوراكى فاقد ارزش غذايى چون چيپس و پفك، بر عدم مصرف آنها از سوى كودكان تأكيد كرد.
شيخالاسلام، افزود: مصرف چيپس و پفك سبب ميشود تا ذائقه كودكان به شورى عادت كند و اين امر در آينده آنان را با انواع بيماريهاى قلبى و عروقي، فشار خون و سكته مواجه ميكند.
وى با اشاره به تأكيد وزارت بهداشت بر ممنوعيت عرضه چيپسهاى فلهاي، اظهار داشت: ممنوعيت عرضه انواع چيپس بدون بستهبندى بهداشتى توسط وزارت بهداشت به دليل غيربهداشتى بودن اين گونه چيپسها و استفاده از روغنهاى سوخته مصرف شده براى توليد آنها صورت گرفته است.
مدير دفتر بهبود تغذيه معاونت سلامت وزارت بهداشت، يادآور شد: تهيه چيپس در منزل با رعايت نكاتى كه در خصوص سرخ كردن مواد غذايى بايد رعايت شود، هيچگونه ايرادى ندارد زيرا چيپس خانگى تا حدودى خواص سيبزمينى را در خود حفظ ميكند.
شيخالاسلام به خانوادهها توصيه كرد كه براى سلامتى فرزندانشان و تغذيه آنان از سيبزمينى آبپز و يا تنورى استفاده كنند.
مسئولان وزارت بهداشت از جمله دكتر مسعود پزشكيان وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكى نيز پيش از اين اعلام كرده بودند كه وزارت بهداشت با هر گونه تبليغ مواد خوراكى فاقد ارزش غذايى از جمله چيپس و پفك مخالف است.
دكتر پزشكيان خاطر نشان كرده بود كه صدور مجوز براى توليد مواد خوراكى به معناى صدور مجوز تبليغ براى آن نيست و وزارت بهداشت به طور علني، رسمى و كتبى اعلام كرده كه موادى كه به زيان مردم است نبايد در رسانهها درباره آنها تبليغ شود
. . برای مطالعه شما



