2- مقدار چربی رژیم لاغری نباید کمتر از 20% کل کالری روزانه باشد. رژیم غذایی هایی که دارای چربی بسیار کمی هستند و از سبزیها و میوه ها تشکیل می شوند، فاقد پروتئین و درصد زیادی از اسید آمینه های ضروری نیز می باشند. کمبود چربی باعث آسیب به پوست ، کاهش قدرت ایمنی بدن و کمبود اسیدهای چرب ضروری گردد.
3- برنامه ریزی رژیم غذایی در ابتدا باید با در نظر گرفتن عادات غذایی و وضعیت اقتصادی فرد باشد و به آهستگی باعث تغییر عادات غذایی فرد رژیم گیرنده و خانواده وی گردد .
4- برنامه ریزی رژیم غذایی باید طوری باشد که شخص احساس گرسنگی شدید یا خستگی نکند.
5 -در رژیم غذایی سالم ، شکر و قند، انواع چربی های حیوانی، غذاهای سرخ کرده و انواع نوشابه حذف می شوند.