آلرژی یا حساسیت غذایی قبل از لاغر شدن
آلرژی یا حساسیت غذایی و لاغر شدن
آزمایش ELISA IgG برای حساسیت غذایی
اگر فهمیدید که پس از مصرف مجدد غذای حساسیت زا نشانه ها چندان واضح نبوده و شما سردرگم شده اید، باید تست آلرژی غذایی را انجام دهید.
اگر مایل باشید، بدون پیروی از رژیم غذایی ضد حساسیت و فقط با انجام آزمایش می توانید به حساسیت خود پی ببرید و در وقت صرفه جویی کنید و از سردرگمی به در آیید. انتخاب با شماست و تا حد زیادی بستگی به این موضوع دارد که چقدر ناخوشایند و با چه سرعتی به کمک نیاز دارید.
حساسیت غذایی می تواند به طرق گوناگون بر افراد تاثیر بگذارد، اما در کل نشانه های آن تورم شکم و نفخ، احتباس آب، درد مفاصل، خستگی، جمع شدن مخاط در بینی، مشکلات پوستی، سردردهای میگرنی، آسم، ناراحتی های گوارشی و افزایش وزن است. این نشانه ها مهلک نیست و جان انسان را به خطر نمی اندازد، اما در زندگی روزمره می تواند بر نحوه و کیفیت زندگی انسان تاثیر بگذارد و آن را مخدوش سازد.
خوشبختانه، این حساسیت ها را امروزه می توان با آزمایش خون ساده ای که می توانید انجام دهید و آزمایشELISA IgG نامیده می شود مشخص کنید.
آزمایش ELISA IgG برای حساسیت غذایی
مخفف حروف اول واژه های انگلیسی «سنجش جاذب ایمنی مرتبط با آنزیم1» است. این راه بسیار حساسی برای آزمایش حساسیت های غذایی می باشد. وقتی غذا به طور کامل و صحیح گوارش نیابد، ذرات غذا به درون جریان خون راه می یابند. بدن به جای این که این ذرات را غذا بداند، آن ها را جزو سموم محسوب می کند و پادتن هایIgG (نوعی ایمونوگلوبولین) را برای مقابله با آن ها می فرستد. وقتی ذرات غذا زیاد باشند، پادتن ها نیز افزایش می یابند و با هم جمع می شوند و در بافت های نرم بدن مانند مفاصل، ماهیچه ها، پوست و مغز انباشته می شوند. همین امر نشانه هایی مانند افزایش وزن، خستگی، احتباس آب، درد مفاصل و التهاب را به وجود می آورد.
رایج ترین غذاهایی که موجب مشکلات گوارشی می گردند عبارتند از: گندم، شیر، تخم مرغ، آجیل، لوبیا، قند، مخمر، میوه، سبزیجات، گوشت، ماهی، برنج، ذرت و سایر غلات حجیم شده. با سنجش واکنش پادتن IgG نسبت به آن ها، امکان دارد آنچه را که باید از آن ها اجتناب ورزیم، زودتر کشف کنیم
آزمایش خون برای حساسیت غذایی
ازمایش در جعبه های آماده مخصوصی وجود دارد، دردی ندارد و فقط چند لحظه طول می کشد و حاوی سوزن یک بار مصرفی است که به طور خودکار نقطه بسیار کوچکی را در نوک انگشت سوراخ می کند و سپس خون در لوله مخصوصی جمع می شود. اگر دلتان می خواهد، می توانید این جعبه کوچک را تهیه کنید و در اختیار پزشک معالج یا پرستارتان قرار دهید تا مقدار کمی خون بردارد سپس نمونه خون را به آزمایشگاه می فرستند و پس از تحلیل آن، گزارش شخصی و مشروحی برایتان می فرستند که شامل موارد زیر می شود:
• غذاهایی که شما به شدت نسبت به آن ها واکنش نشان می دهید، غذاهایی که برای شما مسئله ساز نیستند و غذاهایی که حد وسط و بین این دو قرار دارند.
• توصیه هایی برای این که تغییرات غذایی را چگونه اجرا کنید و چطور غذاهای واکنش دار/ حد وسط را پس از مدتی با اطمینان خاطر مجدداً به برنامه غذاییتان وارد کنید.
. . برای مطالعه شما



