رابطه اضافه وزن و چاقی با یائسگی
رابطه اضافه وزن و چاقی در یائسگی:
در هنگام یائسگی ، چون تخمدان ها میزان استروژن ( هورمون زنانه ) کمتری تولید می کنند یکی از منابع بدن که موادی شبیه هورمونهای زنان توان تولید این هورمون را دارند بافت چربی است ،
استروژن در تمام طول عمر تولید شده و از عوارضی همانند پوکی استخوان کمک میکند و مانع مشکلاتی همانند شکستگی استخوان ( خصوصا شکستگی لگن ) در سنین پیری شود. چربی در سراسر زندگیمان استروژن تولید می کند ، به همین دلیل رژیم های بسیار کم چربی یا کاملا فاقد چربی که اغلب به کسانی که می خواهند سریع لاغر شوند توصیه می شود ، با توجه به اینکه سلولهای چربی تولید هورمون را در سنین یائسگی بر عهده دارند مقدار کمی اضافه وزن در سنین یائسگی طبیعی بوده و کاهش وزنهای شدید در این سنین میتواند عوارض جانبی نیز ایجاد نماید .
این امر کاملا طبیعی است که خانمها در سنین یائسگی کمی وزن بیشتری داشته باشند .
کمی چربی بیشتر حتی گاهی در سلامتی فرد میتواند در سنین یائسگی تاثیر گذار باشد .
البته حفظ وزن بسیار مهم و حیاتی است : زیرا چربی اضافی و بیش از حد یائسگی سبب میشود که میزان استروژن بیش از حد معمول بالا رود و در پی آن خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر سرطان پستان وجود دارد .
شاخص توده بدن ( BMI ) مهمترین و بهترین عامل در سلامتی زنان در سنین یائسگی است . این شاخص ، نمایانگر موثقی برای خطر پوکی استخوان است .
یک بررسی نشان داده زنان بین 45 الی 59 سال که از شکستگی استخوان رنج می بردند ، میانگین شاخص توده بدن 5/22 داشتند ، در حالی که در زنانی که زنان یائسه ای که میانگین شاخص توده بدنی آنها 3/25 بوده است کمتر دچار شکستی استخوان شده اند .
به نظر می رسد از دست دادن میزان چشمگیری وزن در زمان کوتاهی و به سرعت ممکن است ارتباط زیادی با از دست دادن توده استخوانی داشته باشد .
طبیعت در مبارزه زنان در برابر چاقی ممکن است کفه ترازو را به نفع خود پایین آورده باشد ، اما فراموش نکنید با سخت تر نمودن جهت افزایش سرعت کاهش وزن برای زنان نسبت به مردان ( مردان سرعت بیشتری نسبت زنان دارند ) ، ممکن است آنها را در مقابل عوارض جانبی قرار دهد ، در زمان کاهس وزنتان توصیه های های متخصصتان را در نظر گرفته و اسرار به کاهش وزن سریعتر نداشته باشید تا سلامتی شما تهدید نشود
در ادامه بخوانید :
زمانی که رژیم شیوه و عادت زندگی می شود
. . برای مطالعه شما



