دکتر والتر ویلت ، استاد اپیدمیولوژی و تغذیه در دانشگاه هاروارد T.H می گوید:
قبل از شیوع کرونا و رسیدن COVID-19 کیفیت رژیم غذایی آمریکایی بسیار وحشتناک بود.
خانواده های امریکایی بیش از 27% کالری خویش را از رستوران دریافت میکردند و بیشتر این مواد غذایی از کیفیت غذایی ضعیف و کالری بالا ، چربی اشباع ، قند و سدیم بالا برخوردار هستند . و باعث سوء تغذیه و ایجاد التهاب در جمعیت آمریکا گردید . ویکی از دلایل بالا رفتن آمار مرگ و میر ویروس کرونا در این کشور است .
دانشمندان به تازگی شروع به بررسی رفتارهای غذایی مردم در همه گیری های کرده اند.
از شروع کرونا تعداد آشپزی ها در منزل و تغییرات غذایی در مردم این کشور تغییر یافته است ولی کمی برای جلوگیری از مرگ و میر کرونا در آمریکا دیر است .
داشتن الگوی غذایی سالم داشتن وزن مناسب ، استفاده از آنتی اکسیدانها ، ویتامین و انرژی کافی در برنامه غذایی و تحرک کافیباعث جلوگیری از چاقی و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن میگردد .
همیشه سالم همیشه متناسب
منبع :
https://www.worldobesity.org/news