بیانیه فدراسیون جهانی مبارزه با چاقی
COVID-19 و چاقی
این همه گیری جهانی همچنین به سرعت در حال تبدیل شدن به یک بحران اقتصادی جهانی است که به طور شدیدتری بر آسیب پذیرترین جمعیت جهان تأثیر می گذارد.
در بسیاری از کشورها همین بخش از جمعیت در معرض خطر بیشتری برای چاقی هستند که ممکن است در آینده بحران چاقی را بدتر کند.
علاوه بر این ، همه گیری کنونی ممکن است به افزایش نرخ چاقی کمک کند زیرا برنامه های کاهش وزن (که اغلب به صورت گروهی انجام می شوند) و مداخلاتی مانند جراحی را در حال حاضر به شدت محدود کرده است - و این وضعیت به احتمال زیاد طولانی مدت ادامه خواهد داشت.
در دوره های زمانی خاص برخی کشورها اقداماتی اعمال شده است (#در_خانه_ماندن چندین هفته ، حتی برای افرادی که بیمار نیستند) بر روی تحرک تأثیر خواهد داشت و بی تحرکی اجباری ، حتی برای مدت زمان کوتاهی ، خطر بیماری متابولیک را افزایش می دهد.
سرانجام ، بحران موجود و نیاز به در خانه ماندن ، خود باعث شده است که بسیاری به غذاهای فرآوری شده با ماندگاری بیشتر (به جای محصولات تازه) و غذاهای کنسروی (با مقادیر بالاتر سدیم) اعتماد کنند و در این صورت ممکن است افزایش وزن شدیدتری داشته باشیم و این وضعیت برای مدت زمان طولانی تر ادامه می یابد .
رفرانس :
https://www.worldobesity.org/news/statement-coronavirus-covid-19-obesity