عسل یا شکر ؟؟؟

عسل ، شکر و قند مایع یا شربت درت (HFCS) هر سه از نسبت تقریباً برابر گلوکز و فروکتوز تشکیل شده اند. در هر سه مورد گلوکز و فروکتوز موجود به آسانی و به سرعت جذب بدن می شوند.  پس چه تفاوتی بین مصرف عسل با قند مایع و شکر وجود دارد؟

    مواد در داخل معده  و در ابتدای روده کوچک تحت تأثیر آنزیم ها به اجزاء تشکیل دهنده خود یعنی گلوکز و فروکتوز تجزیه می شوند . در عسل این اجزاء به صورت آزاد وجود دارند ، در هر صورت این قند ها در روده کوچک به سرعت جذب شده و وارد جریان خون می شوند.

     سرکوب سیستم ایمنی، بر هم زدن تعادل مواد معدنی ، بیش فعالی ، افزایش تری گلیسیرید های خون ، کاهش فعالیت های دفاعی در برابر عفونت ها ، کاهش چربی خوب بدن(HDL) ، کمبود مس و کروم ، ابتلاء به انواع سرطان ها ، افزایش سطح قند خون ، اضطراب ، مشکل در تمرکز ، اختلالات هورمونی ، کاهش دید چشم ، چاقی ، دیابت ، بیماری های دهان و دندان و بسیاری از موارد دیگر است.

. . برای مطالعه شما

رژیم غذایی مایع کامل
رژیم غذایی مایع کامل رژیم غذایی مایع کامل هدف:    تغذیه بیمار از راه دهان به نحو قابل تحمل، به منظور تأمین نیازهای غذایی در دوره بیماریهای حاد و یا زمانی که بیمار قاد...
ترکیبات شیر
ترکیبات شیر ترکیبات شیر   ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. شیر یک ترکیب مغذی و کامل می باشد. در جدول 1 و...
رژیم غذایی افراد دیابتی و انسو...
رژیم غذایی افراد دیابتی و انسو... تغذیه درافراد دیابتی ، رژیم غذاییافراد دیابتی و انسولین ديابت يك اختلال متابوليكي است. بدين صورت كه سرعت و توانايي بدن دراستفاده و سوخت و سوز كامل قند ها را ...
رژیم غذایی مایع صاف
رژیم غذایی مایع صاف رژیم های غذایی تغییر یافته1. رژیم مایع صاف اهداف:1-    تأمین مقداری کالری و الکترولیت برای جلوگیری از دهیدراتاسیون (کم آبی) ناشی از اسهال و استفر...