عسل یا شکر ؟؟؟

عسل ، شکر و قند مایع یا شربت درت (HFCS) هر سه از نسبت تقریباً برابر گلوکز و فروکتوز تشکیل شده اند. در هر سه مورد گلوکز و فروکتوز موجود به آسانی و به سرعت جذب بدن می شوند.  پس چه تفاوتی بین مصرف عسل با قند مایع و شکر وجود دارد؟

    مواد در داخل معده  و در ابتدای روده کوچک تحت تأثیر آنزیم ها به اجزاء تشکیل دهنده خود یعنی گلوکز و فروکتوز تجزیه می شوند . در عسل این اجزاء به صورت آزاد وجود دارند ، در هر صورت این قند ها در روده کوچک به سرعت جذب شده و وارد جریان خون می شوند.

     سرکوب سیستم ایمنی، بر هم زدن تعادل مواد معدنی ، بیش فعالی ، افزایش تری گلیسیرید های خون ، کاهش فعالیت های دفاعی در برابر عفونت ها ، کاهش چربی خوب بدن(HDL) ، کمبود مس و کروم ، ابتلاء به انواع سرطان ها ، افزایش سطح قند خون ، اضطراب ، مشکل در تمرکز ، اختلالات هورمونی ، کاهش دید چشم ، چاقی ، دیابت ، بیماری های دهان و دندان و بسیاری از موارد دیگر است.

. . برای مطالعه شما

رژیم غذایی مایع صاف
رژیم غذایی مایع صاف رژیم های غذایی تغییر یافته1. رژیم مایع صاف اهداف:1-    تأمین مقداری کالری و الکترولیت برای جلوگیری از دهیدراتاسیون (کم آبی) ناشی از اسهال و استفر...
استويا ( قند رژيمي )
استويا ( قند رژيمي ) استويا ( قند رژيمي ) اميد جديد كه اين روزها به عنوان بهترين جايگزين قند از آن اسم برده مي شود. قند استويا ماده اي است با قدرت شيرين كنندگي حدود 300 برابر شكر كه...
اختلال در تحمل گلوکز (IGT)
اختلال در تحمل گلوکز (IGT) اختلال در تحمل گلوکز (IGT):     افراد مبتلا به IGT معمولاً فاقد علائم می باشند. قند ناشتا در آنها طبیعی بوده ولی آزمایش تحمل گلوکز، غیرطبیعی است...
دیابت  حاملگی چیست ؟
دیابت حاملگی چیست ؟ Gestational Diabetes Mellitus  دیابت  حاملگی چیست ؟  دیابت حاملگی (GDM) نوعی دیابتی است که در دوران اولین بارداری بروز می کند.  در آمریکا ا...