عسل یا شکر ؟؟؟

عسل ، شکر و قند مایع یا شربت درت (HFCS) هر سه از نسبت تقریباً برابر گلوکز و فروکتوز تشکیل شده اند. در هر سه مورد گلوکز و فروکتوز موجود به آسانی و به سرعت جذب بدن می شوند.  پس چه تفاوتی بین مصرف عسل با قند مایع و شکر وجود دارد؟

    مواد در داخل معده  و در ابتدای روده کوچک تحت تأثیر آنزیم ها به اجزاء تشکیل دهنده خود یعنی گلوکز و فروکتوز تجزیه می شوند . در عسل این اجزاء به صورت آزاد وجود دارند ، در هر صورت این قند ها در روده کوچک به سرعت جذب شده و وارد جریان خون می شوند.

     سرکوب سیستم ایمنی، بر هم زدن تعادل مواد معدنی ، بیش فعالی ، افزایش تری گلیسیرید های خون ، کاهش فعالیت های دفاعی در برابر عفونت ها ، کاهش چربی خوب بدن(HDL) ، کمبود مس و کروم ، ابتلاء به انواع سرطان ها ، افزایش سطح قند خون ، اضطراب ، مشکل در تمرکز ، اختلالات هورمونی ، کاهش دید چشم ، چاقی ، دیابت ، بیماری های دهان و دندان و بسیاری از موارد دیگر است.

. . برای مطالعه شما

هپاتیت و برنامه غذایی
هپاتیت و برنامه غذایی تغذیه و رژیم غذایی در بیماری هپاتیت در یک رژیم غذایی مناسب برای بیماری هپاتیت باید نکات ذیل را رعایت نمود انواع پروتئينهای  حيواني از مهمترين  عوامل&...
رژیم غذایی مایع صاف
رژیم غذایی مایع صاف رژیم های غذایی تغییر یافته1. رژیم مایع صاف اهداف:1-    تأمین مقداری کالری و الکترولیت برای جلوگیری از دهیدراتاسیون (کم آبی) ناشی از اسهال و استفر...
چاقی بیشتر مربوط به کدام غدا ا...
چاقی بیشتر مربوط به کدام غدا ا... چاقی بیشتر مربوط به کدام غدا است   ریشه اصلی چاقی فقط در پرخوری و مصرف غذاهای پر کالری نیست, عوامل مختلفی در این میان دخیل هستند مانند سوخت و ساز هر ...
کربوهیدرات
کربوهیدرات کربوهیدرات کربوهیدرات یکی از مهمترین مواد غذایی برای زنده ماندن ، فکر کردن ، حرکت ، حرکات ورزشی واحساس نشاط و گاهی افت آن باعث بی حالی و افسردگی  است کربو...