دلیلی برای تمایل به غذاهای چرب

 

آزمایش هایی که در بریتانیا بر روی مغز انسان انجام گرفته نشان می دهد که نخوردن صبحانه سبب تمایل بیشتر به غذاهای پرچربی و پر کالری طی ساعات بعدی روز می شود.

 

 

آزمایش هایی که در بریتانیا بر روی مغز انسان انجام گرفته نشان می دهد که نخوردن صبحانه سبب تمایل بیشتر به غذاهای پرچربی و پر کالری طی ساعات بعدی روز می شود.

 

 

اسکن مغز ۲۱ نفر نشان داد که صبحانه نخوردن باعث صرف ناهار بیشتری می شود.

به گفته دانشمندان این موضوع سبب افزایش وزن به دلیل تمایل بیشتر به غذاهایی پرکالری می شود.

کارشناسان تغذیه معتقدند که صبحانه جلوی اشتهای زیادی را می گیرد.

اما دانشمندان همچنین می خواستند به این موضوع پی ببرند که در مغز انسان چه فعل و انفعالاتی باعث تمایل افراد به غذاهای مختلف می شود.

دانشمندان در کالج سلطنتی لندن، به هنگام اسکن یا " ام آر آی " به روی ۲۱ نفر با وزن معمولی، تصاویر غذاهای پرکالری را به این افراد نشان دادند.

یک روز به این افراد قبل از اسکن صبحانه داده نشد و روز دیگر آنها یک ساعت و نیم قبل از اسکن، یک صبحانه مفصل ۷۳۰ کالری خوردند.

نتیجه آزمایش نشان داد که نخوردن صبحانه در تمایل به غذاهای پرکالری تاثیر گذاشته بود.

نتیجه این آزمایش که در کنفرانس ۲۰۱۲ دانشمندان مغز و اعصاب مورد بحث قرارگرفت، نشان دهنده تغییراتی در مغز در واکنش به تصویر غذاهای پرکالری بود، اما در مقابل غذاهای کم کالری تغییری دیده نشد.

اسکن نشان داد که وقتی شکم خالی است قسمتی از مغز که مربوط به تمایل به غذاست و "کرتکس اربیتال فرونتال" نام دارد، بیشتر فعال می شود.

وقتی محققان به شرکت کنندگان در آزمایش ناهار دادند کسانی که صبحانه نخورده بودند کالری بیشتری مصرف کردند.

دکتر تونی گلدستون از کالج سلطنتی لندن می گوید: "از آزمایش به روی هر دو گروه شرکت کننده در ام آی آر و نظارت بر میزان غذایی که برای ناهار صرف کردند، ما شواهد زیادی پیدا کردیم حاکی از آن که پرهیز از خوردن غذا سبب می شود که انسان بیشتر احساس گرسنگی کند، به غذاهای پرکالری تمایل پیدا کند و غذای بیشتری صرف کند".

به گفته دکتر کاترین هانکی، استاد ارشد دانشگاه گلاسکو، این تحقیقات بسیار قابل توجه است. به اعتقاد دکتر هانکی صبحانه باعث ایجاد تعادل در میزان قند خون می شود.

تحقیقات بعدی دانشمندان در باره چگونگی تاثیر چاق مفرط برمغز خواهد بود.

BBC

 

سلامتستان   .:: سایت برتر سلامت ::.

 

شما مهمان سرزمین سلامتی هستید. با زندگی در سلامتستان ، سالم بمانید.

. . برای مطالعه شما

ارزیابی وضعیت تغذیه ای
ارزیابی وضعیت تغذیه ای ارزیابی وضعیت تغذیه ای شیوع سوء تغذیه در بیماران بستری در بیمارستان ها عامل مهمی در افزایش نرخ بیماری و مرگ و  میر، زمان بستری و هزینه های درمان است. در شر...
آیا چاقی با فشار خون مرتبط می ...
آیا چاقی با فشار خون مرتبط می ... آیا چاقی با فشار خون مرتبط می باشد؟ آیا چاقی با فشار خون مرتبط می باشد؟ ارتباط نزدیکی میان چاقی خصوصا نوع شکمی و فشار خون وجود دارد. در افراد چاق بیش از 5 برابر...
آثار ترکیبی چاقی همرا با بیمار...
آثار ترکیبی چاقی همرا با بیمار... آثار ترکیبی چاقی همرا با بیماری، کشیدن سیگار و نژادعلت اصلی مرگهای نابهنگام افراد چاق بیماریهای قلبی است. فشار خون، ترومبوزِ شریانی و نارسایی احتقانی قلب به می...
رژیم های خطر ناک
رژیم های خطر ناک رژیم های موقتی بیشتر رژیم های موقت تنها برای مدت کوتاهی محبوبیت دارند. اگرچه برخی از آنها به دلیل این که مؤثر نیستند، فراموش می شوند. قضاوت در مورد این که این د...