حساسیت ذایی

شیوع حساسیت غذایی وعوامل موثردرایجاد یک واکنش حساسیت زا

شیوع حساسیت غذایی سایر عوامل موثر در ایجاد یک واکنش حساسیت زا


واکنش های نامطلوب در بعضی افراد، فقط زمانی اتفاق می افتد که خوردن یک ماده ی غذایی حساسیت زا با عوامل دیگری همراه باشد. بعضی از این عوامل عبارت اند از:
1- فعالیت فیزیکی: در مواردی واکنش های آلرژیک فقط زمانی اتفاق می افتد که فعالیت جسمانی طی دو ساعت پس از خوردن غذایی خاص (مثل کرفس، غذاهای دریایی مانند صدف و اسکوئید، هلو و گندم) انجام شود.


2- سایر بیماری ها: مسئله ی شایعی که علت آن چندان درک نشده، مشاهده ی کودکانی است که حساسیت غذایی و اگزمای پوست را به گونه ای توأم دارند، و به طور معمول بعضی و یا تمام غذاهای حساسیت زا را هنگام بروز سایر بیماری های پوستی می توانند تحمل کنند.
3- مصرف توأم داروها: افرادی هیتند که فقط هنگامی به غذاهای خاص حساسیت نشان می دهند که دارو مصرف می کنند. مثال کاملاً شناخته شده در این مورد، افرادی هستند که فقط هنگام مصرف سالیسیلات ها (آسپرین)، به غذاها واکنش نشان می دهند.

. . برای مطالعه شما

بادام
بادام خواص بادام بادام درختی است از خانواده Rosaceae و از جنس Prunus دانشمندان گیاه شناس موطن اصلی بادام را به ایران نسبت می دهند بادام از آسیا به اروپا و از آنجا ب...
علائم کمبود ویتامین
علائم کمبود ویتامین   يافته هاي باليني علت ميزان بروز كمبود افزايش ناخنها و مو پرچمي شدن مو موي شكننده و سست ريشه كم پشتي مو موي پيچدار (فردار ) ، غير شفا...
آیا کاهش وزن فشار خون را بهبود...
آیا کاهش وزن فشار خون را بهبود... آیا کاهش وزن فشار خون را بهبود می دهد؟ آیا کاهش وزن فشار خون را بهبود می دهد؟ مطالعات نشان داده اند که 1% کاهش وزن باعث کاهش 1 میلی لیتر جیوه فشارخون سیستولی و ...
پرسشنامه تغذیه ای و مکملی شخصی
پرسشنامه تغذیه ای و مکملی شخصی پرسشنامه تغذیه ای و مکملی شخصی زندگی امروزی به نوعی بر همگی ما تاثیر می گذارد. اگر مداوم تحت فشار عصبی و استرس باشیم و کارهایمان را باعجله انجام دهیم، بدین معنا...