روش تشخیص و تفسیر آزمایش حساسیت غذایی
تشخیص حساسیت غذایی
تشخیص حساسیت به غذا همواره با مشکلاتی روبرو است و به طور عمده به کمک سابقه و هم چنین با اطلاعاتی در مورد نتیجه ی دوری از ماده ی غذایی حساسیت زا انجام می شود.
نکات لازم برای تفسیر و شرح حال واکنش های غذایی
1- سرعت بروز حساسیت: هر چه روی داد واکنش آلرژیک سریع تر باشد، شرح قابل اعتماد تر است.
2- بررسی روی دادهای هم زمان: اگر فردی یک ساعت بعد از خوردن غذای خاصی ناراحت شود (برای مثال شروع به خس خس کند)، علت ناراحتی می تواند به غذا، یا یک روی داد هم زمان دیگر مربوط شود.
3- پی گیری دلائل و نشانه های مستند: آیا همان علائم و نشانه ها در فرصت هایی که غذای تحریک زا مصرف نشده نیز اتفاق افتاده است؟ آیا اوقاتی بوده که غذای مشکوک صرف شده باشد، بدون این که اثرات نامطلوب بروز کند؟
4- بررسی اصل وجود حساسیت: عموماً بعضی از مردم به غلط تصور می کنند به غذایی خاص حساسیت دارند.
. . برای مطالعه شما



