علت بروز خستگی مزمن چیست؟

علت بروز خستگی مزمن چیست؟

خستگی مزمن

به نظر می رسد مواد سمی مانع از برخی فرایند ها می شود اما هنوز نوع سموم مشخص نشده استبرخی سموم قادر به مسدود کردن منابع تولید انرژی هستند (سموم حاصل از باکتری ها و عفونت های ویروسی)سموم تولید شده توسط باکتری های نا مطلوب و مخمر در روده بیمار یافت می شود ,برای نمونه Arabione  از کاندیدا آلبیکانس  و اسید تار تاریک از ساکرو مایس رشد میکرو ارگانیسم های نا مطلوب معمولا پس از یک بیماری تب خارج از کنترل می باشداگر بیماری با آنتی بیوتیک درمان شده باشد ,آنتی بیو تیک ها باکتری های مفید را که معمولا تحت کنترل است تخریب می کند این رشد بیش از حد به Dysbiosis  روده شناخته شده است.به نظر می رسد  Dysbiosis  نقش مهمی را در سندرم خستگی مزمن ایفا می کند.یکی از علائم پیشرفت Dysbiosis ,عدم تحمل به برخی غذاهای خاص می باشد که سبب سردرد ,تحریک پذیری روده ,درد مفاصل و احتقان سینوس میشود.کمبود های تغذیه ای نیز می تواند باعث کاهش و یا مانع تولید انرژی شود. تمام فرایند های انجام شده درمیتو کندری وابسته به مواد مغذی مثل ویتامین   B,منیزیم و آهن می باشد

  رهنمود های غذایی برای افراد مبتلا به خستگی مزمن:

 1- سعی کنید وضعیت متابولیسم انرژی را در حد مطلوب حفظ نمایید

(از گرسنگی اجتناب نمایید)

2-     هرروز 50 تا 70 اونس مایعات بنوشید حتی زمانی که تشنه نیستید

3-   اجتناب از مصرف غذاهایی که مسبب واکنشهای آلرژیک و تخریب انرژی است

4- اجتناب از مصرف غذا هایی که سبب واکنشهای غیر طبیعی در روده می شود

5- بر انچه می خورید تمرکز کنید

*تمرکز روی غذا هایی که باید اجتناب شود

*سعی کنید غذا های جدید را امتحان کنید و اثرات آنها را مشاهده نمایید

*هنگام خرید ,به مواد غذایی که با بدن شما سازگاری بیشتری دارد توجه نمایید

6-هرگز صبحانه را از دست ندهید چرا که بافتهای بدن نیاز به انرژی صبحگاهی دارد

از دست دادن صبحانه نیاز به محرک های نا مطلوب مثل قهوه ,چایی را در بدن افزایش میدهد

7- از سبزیجات تازه,خام وبخارپز استفاده نمایید

     بر میوه هایی که مصرف می کنید مروری دوباره نمایید

*از مصرف میوه های آلرژی زا مثل پرتقال خودداری نمایید

*از مصرف میوه های شیرین و میوه های بیش از حد رسیده  خودداری نمایید

8- منابع پر پرو تئین مثل عدس و حبوبات را در رژیم غذایی خود بگنجانید

9-مصرف نمک و شیرین کننده های مصنوعی را محدو د کنید            

10-از  مصرف   گردو و آجیل بپرهیزید و جایگزین دانه سویا,دانه آفتابگردان مصرف نمایید

11-مکمل های تغذیه ای را فراموش نکنید

دریافت مکمل در وعده صبحا نه و شام توصیه می شود

  13-سبزیجاتی چون کاهو,بروکلی و کلم را در وعده غذایی خود لحاظ نمایید

  14-سعی کنید میوه را با کره بادام زمینی یا پنیر ,مغزها را با غلات صبحانه و شیرینی را با شیر مصرف نمایید

. . برای مطالعه شما

بیماریهای کلیوی
بیماریهای کلیوی تغذيه در بيماريهاي کليوي  تغذيه در بيماريهاي کليوي رژيم غذايي در بيماران دچار نارسايي مزمن کليه ها « CRFرژيم غذايي در بيماران بر اساس ناتواني انجام ک...
انواع محلول ها در تغذیه با لول...
انواع محلول ها در تغذیه با لول... انواع محلول ها در  تغذیه با لوله  Feeding tube : به طور کلی از دو دسته فرمول آماده برای تغذیه با لوله استفاده می شود.1- Intact Formulas:فرمولهای آماده ای هستند...
چند تذکر مهم رژیم مایع کامل
چند تذکر مهم رژیم مایع کامل چند تذکر مهم رژیم مایع کامل : 1-    چنانچه رژیم مایع کامل بیش از 2 تا 3 روز ادامه یابد باید کالری و پروتئین رژیم را افزایش داد.2-  &nbs...
شاخص توده بدن( BMI)
شاخص توده بدن( BMI) وزن ایده‌آل من چقدر است ؟BMI ( Body mass index )یکی از ساده ترین و مؤثرترین روش‌های تایین وزن ایده‌ا‌آل ، استفاده از "شاخص توده بدنی" یا BMI است. BMI یا شاخص تو...