آلرژی غذای و حساسیت غذایی

ساز و کارهای ایمونولوژیکی و مولکولی(آلرژی غذایی قسمت 3)

ساز و کارهای ایمونولوژیکی و مولکولی:

با وجود سدهای محافظ در دستگاه گوارش، مقادیر کمی از پروتئین های تغییر شکل نیافته وارد جریان خون می شود. افراد معمولی اگرچه قادرند عکس العمل سریع و بالقوه در برابر مواد خارجی نشان دهند ولی نسبت به آنتی ژن های خارجی تحمل پیدا می کنند.
فرایند  حرارتی:

 

فرایند حرارت، بعضی از غذاها را طوری تغییر می دهد که احتمال بروز واکنش های آلرژیک را با مصرف آن ها، کاهش می دهد.

به عنوان مثال در شیر گاو پروتئین های Whey به آسانی به وسیله ی حرارت، دناتوره می شوند، اما کازئین نسبت به حرارت مقاوم است

. حرارت، امکان بروز واکنش های آلرژیک با تعداد زیادی از میوه جات و سبزیجات را کاهش می دهد.در نتیجه افرادی که به میوه حساسیت دارند بهتر است از میوه جات به صورت پخته استفاده نمایند ..

بنابراین غیر معمول نیست اگر کودکانی را مشاهده کنیم که به عنوان مثال به سیب زمینی و یا آناناس خام حساسیت دارند ولی سیب زمینی و یا آناناس پخته را به راحتی مصرف می کنند.

. . برای مطالعه شما

فهرست جانشینی رژیم غذایی کتوژن...
فهرست جانشینی رژیم غذایی کتوژن... فهرست جانشینی رژیم غذایی کتوژنیک (بدون استفاده از روغن MCT) در بیماری های دستگاه عصبی گروه گوشت و جانشین های آنهر واحد حاوی 7 گرم پروتئین، 5 گرم چربی و 73 کیلو...
رژیم غذایی سالهای دبستان
رژیم غذایی سالهای دبستان رژیم غذایی سالهای دبستان موارد کاربرد:    برای کودکان 7 تا 11 سالکفایت تغذیه ای:    این رژیم، نیازهای کودکان 7 تا 11 سال را بر اساس مقادیر RDA تأمین می کند(پیوس...
رژیم غذایی در بیماریهای کبدی
رژیم غذایی در بیماریهای کبدی رژیم غذایی در بیماریهای کبدی اهداف رژیم غذایی در بیماریهای کبدی: موارد کاربردرژیم غذایی در بیماریهای کبدی کفایت تغذیه ای رژیم غذایی در بیماریهای کبدی: اهداف رژی...
نمونه رژیم پر کالری- پر پروتئی...
نمونه رژیم پر کالری- پر پروتئی... نمونه رژیم پر کالری- پر پروتئین: این رژیم حاوی 2400 کیلوکالری، 243 گرم کربوهیدرات، 129 گرم پروتئین و 95 گرم چربی است. صبحانه: ساعت10: ناهار: عصرانه:...