آلرژی غذای و حساسیت غذایی

ساز و کارهای ایمونولوژیکی و مولکولی(آلرژی غذایی قسمت 3)

ساز و کارهای ایمونولوژیکی و مولکولی:

با وجود سدهای محافظ در دستگاه گوارش، مقادیر کمی از پروتئین های تغییر شکل نیافته وارد جریان خون می شود. افراد معمولی اگرچه قادرند عکس العمل سریع و بالقوه در برابر مواد خارجی نشان دهند ولی نسبت به آنتی ژن های خارجی تحمل پیدا می کنند.
فرایند  حرارتی:

 

فرایند حرارت، بعضی از غذاها را طوری تغییر می دهد که احتمال بروز واکنش های آلرژیک را با مصرف آن ها، کاهش می دهد.

به عنوان مثال در شیر گاو پروتئین های Whey به آسانی به وسیله ی حرارت، دناتوره می شوند، اما کازئین نسبت به حرارت مقاوم است

. حرارت، امکان بروز واکنش های آلرژیک با تعداد زیادی از میوه جات و سبزیجات را کاهش می دهد.در نتیجه افرادی که به میوه حساسیت دارند بهتر است از میوه جات به صورت پخته استفاده نمایند ..

بنابراین غیر معمول نیست اگر کودکانی را مشاهده کنیم که به عنوان مثال به سیب زمینی و یا آناناس خام حساسیت دارند ولی سیب زمینی و یا آناناس پخته را به راحتی مصرف می کنند.

. . برای مطالعه شما

خواب و چاقي
خواب و چاقي خواب و چاقي   دانشمندان در پي يك سلسله تحقيقاتمي‌گويند اگر مي‌خواهيد وزن مناسب خود را حفظ كنيد 7 تا 8 ساعت درشبانه‌روز بخوابيد، نه كمتر و نه بيشتر. به ...
عادت بد غذايي در كودكان
عادت بد غذايي در كودكان عادت بد غذايي در كودكان يكي از بزرگترين مشكلات در زمينه تغذيه و رژیم غذایی كودكان و نو نهالان, عادات بد غذايي است. علت ايجاد اين عادات و اصلاح نشدنشان چيست؟ علم...
آیا کاهش وزن فشار خون را بهبود...
آیا کاهش وزن فشار خون را بهبود... آیا کاهش وزن فشار خون را بهبود می دهد؟ آیا کاهش وزن فشار خون را بهبود می دهد؟ مطالعات نشان داده اند که 1% کاهش وزن باعث کاهش 1 میلی لیتر جیوه فشارخون سیستولی و ...
تشخیص  و تفسیر آزمایش حساسیت غ...
تشخیص و تفسیر آزمایش حساسیت غ... تشخیص حساسیت غذاییتشخیص حساسیت به غذا همواره با مشکلاتی روبرو است و به طور عمده به کمک سابقه و هم چنین با اطلاعاتی در مورد نتیجه ی دوری از ماده ی غذایی حساسیت ز...