آلرژی غذای و حساسیت غذایی

ساز و کارهای ایمونولوژیکی و مولکولی(آلرژی غذایی قسمت 3)

ساز و کارهای ایمونولوژیکی و مولکولی:

با وجود سدهای محافظ در دستگاه گوارش، مقادیر کمی از پروتئین های تغییر شکل نیافته وارد جریان خون می شود. افراد معمولی اگرچه قادرند عکس العمل سریع و بالقوه در برابر مواد خارجی نشان دهند ولی نسبت به آنتی ژن های خارجی تحمل پیدا می کنند.
فرایند  حرارتی:

 

فرایند حرارت، بعضی از غذاها را طوری تغییر می دهد که احتمال بروز واکنش های آلرژیک را با مصرف آن ها، کاهش می دهد.

به عنوان مثال در شیر گاو پروتئین های Whey به آسانی به وسیله ی حرارت، دناتوره می شوند، اما کازئین نسبت به حرارت مقاوم است

. حرارت، امکان بروز واکنش های آلرژیک با تعداد زیادی از میوه جات و سبزیجات را کاهش می دهد.در نتیجه افرادی که به میوه حساسیت دارند بهتر است از میوه جات به صورت پخته استفاده نمایند ..

بنابراین غیر معمول نیست اگر کودکانی را مشاهده کنیم که به عنوان مثال به سیب زمینی و یا آناناس خام حساسیت دارند ولی سیب زمینی و یا آناناس پخته را به راحتی مصرف می کنند.

. . برای مطالعه شما

تغذیه در بیماری های قلب و عروق
تغذیه در بیماری های قلب و عروق تغذیه در بیماری های قلب و عروق\ تغذيه بيماران قلبي وعروقي  بيماری رگهای قلب (عروق كرونر ) ناشی از رسوب چربی بر ديواره عروق قلب است كه با مسدود شدن كامل رگ ، درد...
تاثير داروهاي گياهي بر قند خون
تاثير داروهاي گياهي بر قند خون تاثير داروهاي گياهي بر قند خون داروهاي گياهي ميتوانند در كاهش قند خون نقش مهمي ايفا نمايند به عنوان مثال شنبليله با كاهش سرعت جذب گلوكز در دستگاه گوارش موجب افز...
دراز و نشست
دراز و نشست دراز و نشست و لاغری شکم؟؟؟ ورزش های شکمی برای کاهش چربی شکم، کالری کافی نمی سوزانند. دراز و نشست فقط باعث سفت شدن موقتی عظلات شکم شده  مانند پوشیدن گن عمل ...
روش اجرای برنامه غذایی دوران ب...
روش اجرای برنامه غذایی دوران ب... روش اجرای برنامه غذایی دوران بارداری در اینجا به طور خلاصه درباره هر گروه صحبت می کنیم.1- نانخانم های باردار تقریباً بیشترین نیاز خود را از این گروه فراهم می ک...