1- سرعت بروز حساسیت: هر چه روی داد واکنش آلرژیک سریع تر باشد، شرح قابل اعتماد تر است.
2- بررسی روی دادهای هم زمان: اگر فردی یک ساعت بعد از خوردن غذای خاصی ناراحت شود (برای مثال شروع به خس خس کند)، علت ناراحتی می تواند به غذا، یا یک روی داد هم زمان دیگر مربوط شود.
3- پی گیری دلائل و نشانه های مستند: آیا همان علائم و نشانه ها در فرصت هایی که غذای تحریک زا مصرف نشده نیز اتفاق افتاده است؟ آیا اوقاتی بوده که غذای مشکوک صرف شده باشد، بدون این که اثرات نامطلوب بروز کند؟
4- بررسی اصل وجود حساسیت: عموماً بعضی از مردم به غلط تصور می کنند به غذایی خاص حساسیت دارند.
تشخیص و تفسیر آزمایش حساسیت غذایی
تشخیص حساسیت غذایی
تشخیص حساسیت به غذا همواره با مشکلاتی روبرو است و به طور عمده به کمک سابقه و هم چنین با اطلاعاتی در مورد نتیجه ی دوری از ماده ی غذایی حساسیت زا انجام می شود.
نکات لازم برای تفسیر و شرح حال واکنش های غذایی
. . برای مطالعه شما

فهرست جانشینی رژیم غذایی کتوژن...
فهرست جانشینی رژیم غذایی کتوژنیک (بدون استفاده از روغن MCT) در بیماری های دستگاه عصبی
گروه گوشت و جانشین های آنهر واحد حاوی 7 گرم پروتئین، 5 گرم چربی و 73 کیلو...

اسید های چرب امگا 3:
اسید های چرب امگا 3
این اسید ها به عنوان بخش مهمی از رژیم غذایی جهت سلامت و پیشگیری از بیماری ها به کار می رود.این اسید ها در ماهی های چرب (ماهی تن، خال مخالی، ...

مردان و چاقي
مردان و چاقيفراموش شده اند یا از رژیم گرفتن خجالت می کشند ؟؟؟؟در صد ساله اخير نه تنها قد و قامت مان بلندتر شده بلكه بطور محسوس چاق تر شده ايم. اگرچه چاقي به نظر...

سلول «بیگ» امیدی جدید در درمان...
از مدت ها پیش دانشمندان بر سر وجود دو گونه از سلول های چرب در بدن انسان که ارتباط مستقیمی با چاقی افراد دارند، توافق نظر داشتند.
این سلول ها شامل سلو...
Keywords: