نگهداری میوه ها Fruits سیب زمینی
نگهداری میوه ها Fruits
سیب زمینی

اگر چه در بازار ایران بطور معمول سیب زمینی با رنگ پوست، خاکی رنگ و رنگ گوشت زرد کم رنگ تا زرد پر رنگ بفروش می رسد، لیکن سیب زمینی ها با شکل و اندازه، رنگ پوست و رنگ بافت (گوشت) مختلف تولید می شوند. در ایران به نظر می رسد سیب زمینی های دارای رنگ گوشت زرد پر رنگ مشتری پسند تر هستند.
برای انتخاب سیب زمینی با کیفیت مرغوب، باید بافت آن سفت (رسیده)، یکنواخت، خشک و سالم باشد. محصول تازه سیب زمینی که بطور کامل رسیده نباشد دارای پوست لطیفی است که چنانچه با انگشت شست بطور آهسته به آن (پوست آن) فشار وارد آوریم، جدا می شود. اصولاً سیب زمینی های دارای لکه و زخم، کپک زده و غیر یکنواخت مناسب نیستند. همچنین سیب زمینی هایی که از درون سیاه شده و یا پوست آنها آسیب دیده و نقطه هایی سیاه، سیاه روی پوست آن وجود دارند، نباید نگهداری شود. همچنین سیب زمینی هایی که سبز رنگ و یا دارای حلقه های قهوه ای در داخل باشند، نباید مصرف شوند. بطور کلی برای نگهداری، سیب زمینی باید عاری از خاک باشد، ضمناً سیب زمینی نباید با میوه، آجیل، تخم مرغ یا فراورده های لبنی در یک جا نگهداری شوند، زیرا این محصولات روی بوی سیب زمینی را جذب می کنند. سیب زمینی ها را در محل خنک و تاریک نگه داری کنید، در ضمن سیب زمینیرا می توان در یک کیسه پلی اتیلنی (نایلکس یا کیسه فریزر) قرار داده، سپس در یخچال (قسمت زیرین) به مدت 2 هفته نگه داری کرد.
تذکر: برای تهیه چیپس و یا خلال، از سیب زمینی های درشت استفاده کنید. هم چنین سیب زمینی ای برای مصرف مرغوب است که هنگام پختن از هم پاشیده و یا تیره رنگ نشود.
به طور کلی با رعایت مطالبی که در خصوص نگهداری سبزیجات در شماره های قبل نوشته شد، آن دستورها را برای میوه ها هم می توان به کار گرفت؛ لذا در این جا به ذکر سایر مواردی که می تواند ما را در نگه داری میوه ها کمک کند اشاره می شود.
ادامه دارد ...
. . برای مطالعه شما



