حساسیت به مواد غذایی خارج از منزل
حساسیت غذایی
حساسیت به مواد غذایی خارج از منزل
خوردن غذا خارج از منزل. بعضی از واکنش های آلرژیک به افزودنی های غذایی در هنگام مصرف غذا در رستوران مشاهده می شود.
وقتی یک غذای خاص در رستوران عوارض حساسیت را نشان داد، اما مصرف همان غذا در خانه این عوارض را نداشت، باید مطمئن شویم که عوارض به خاطر تهیه آن در رستوران بوده است. قبل از مصرف غذا در رستوران باید مطمئن شویم که افزودنی های که فرد به آن حساسیت دارد به آن اضافه نشده است. به عنوان مثال افرادی که به مقادیر زیاد سولفیت ها حساسیت نشان می دهند باید از مصرف موادی اجتناب کنند که عبارتند از: نوشیدنی های حاوی لیمو یا آب لیمو، شراب، شیره ی قند (ملاس) آب گریپ فروت، پیاز های درون مخلوط ترشی ها، سیب زمینی خشک شده در سرکه، انواع سس ها، دسرهای میوه ای و کلم رنده شده در سرکه. هم چنین افرادی که به مقادیر کم یا متوسط سولفیت ها حساس هستند باید از غذاهایی از قبیل قارچ تازه، کلم کنسروی، کنسرو اواکادو، انواع ترشی ها، شربت ذرت، شربت افرا، میگوی تازه و سرکه سیب پرهیز نمایند.
. . برای مطالعه شما



