برای ترش کردن ( ریفلاکس ) چه بخوریم و چه نخوریم ؟؟؟

ریفلاکس ترش کردن

برای ترش کردن ( ریفلاکس ) چه بخوریم و چه نخوریم ؟؟؟
بازگشت اسید از دریچه بین معده و مری باعث سوزش  سردل و احساس مزه های شبیه به ترشی یا تلخی میشود درد حالت تهوع خصوصا در صبحگاه سرفه وحالت تهوع را میتواند همراه داشته باشد ، در بعضی از افراد ممکن است ریفلاکس بدون علامت باشد و متوجه تغییرات نشوند .
 برخی از مواد غذایی باعث تغییرات شدید در  ایجاد ریفلاکس می شوند از مواد غذایی که برای پیشگیری از ریفلاکس باید از آنها اجتناب کرد به موارد زیر میتوان اشاره نمود :
در ابتدا به محرکها فکر کنید ، هر فردی ممکن است به ماده خاصی حساس باشدو خود فرد باید آنها را مشخص نماید ، از مهمترین محرکها ادویه جات  هستند خانواده فلفل میتواند مشکل ترش کردن را افزایش دهد .
غذاهای تند و اسیدی ، سرخ کردنی های ، الکل چای و قهوه و نیکوتین سگار یا قلیان از عوامل محرکدر ریفلاکس هستند .
اضافه وزن از عوامل اصلی ترش کردن است ، افزایش فشار بر دستگاه گوارش باعث بازگشت غذا به مری میشود .
هوا بلعی ( با دهان باز غذا خوردن ، استفاده از آدامس ، نوشیدنی های گاز دار و..) میتواند ریفلاکس را افزایش دهد .
دراز کشیدن بلافاصله بعد از غذا و استفاده از لباسهای تنگ و خم شدن مشکل ریفلاکس را افزایش میدهد .
مواد غذایی که دارای اسیدیته بالایی دارند مانند گوجه فرنگی و تعدادی از مرکبات مشکل ریفلاکس را افزایش میدهند .
بر خلاف تصور استفاده از ترکیبات دارای نعناع باعث شل شدن دریچه شده و ریفلاکس را افزایش میدهد
مواردی که در بهبود ریفلاکس کمک میکنند:
جویدن کامل  غذا
عدم مصرف مایعات نزدیک به غذا
استفاده از مواد غذایی که خاصیت اسیدی ندارند معمولا میوه ها دارای خواص اسیدی هستند اما میوه جاتی مانند سیب ، گلابی ، موز خواص اسیدی کمتری دارند و مناسب  افراد دارای ریفلاکس هستند .
استفاده از نانهای کامل برای درمان ریفلاکس مناسبتر است ، از نانهای سفید استفاده نکنید.
زنجبیل باعث کاهش مشکل ترش کردن میشود .
برخی از موارد ریفلاکس ممکن است نیاز به درمان پزشکی داشته باشد .

. . برای مطالعه شما

رژيم غذايي Fat controlled diet...
رژيم غذايي Fat controlled diet... Fat controlled diet  چربي كنترل شده  اين نوع  رژيم در بيماري هاي زير كاربرد بسيار فراواني دارد  ( كاهش وزن ، بيماري كيسه صفرا ، پانكراس ، سيستم قلبي و عروقي ، ا...
روشهای درمان دیابت
روشهای درمان دیابت روشهای درمان دیابت اساسی ترین اجزاء در درمان دیابت عبارتند از: 1- رژیم غذایی (توأم با فعالیت بدنی در صورت امکان) 2- درمان خوراکی کاهش قند خون 3 - درمان توسط ان...
تغذیه در سرطان غدد لنفاوی( لنف...
تغذیه در سرطان غدد لنفاوی( لنف... افراد مبتلا به لنفوم معمولاً به انرژی بیشتری نیاز دارند. نیاز به انرژی ممکن است در طی درمان لنفوم بوسیله شیمی درمانی و یا در صورت وجود عفونت و درجه حرارت بالای ...
درمان غذایی دیابت
درمان غذایی دیابت درمان غذایی دیابت بیماری دیابت و درمان غذایی دستور غذایی در بیماری قند مشابه رژیم عادی، متکی به انرژی کافی برای فعالیت بدنی و حفظ وزن در حد مطلوب و نیز تأمین ک...