↙️نان جو چیست ؟
نانهای نرم ولطیف و حجیم جو ، در بهترین حالت : 20 درصد آرد جو + 80 درصد آرد گندم + روغن + عصاره مالت + نمک + خمیر مایه
? البته ناگفته نماند نانهای نیمه حجیم یا خشک جو که بافت خشن، سفت و طعم تلخی دارد و بیشتر به صورت صنعتی تولید میشود میتواند تا حدود ۸۰ درصد حاوی آرد جو باشد.
❌ از اینرو تولیدکنندگان برای تهیه این نان حدود ۲۰ درصد آرد جو را با ۸۰ درصد آرد گندم و روغن مخلوط کرده و برای ایجاد طعم شیرین و رنگ تیره جو از شیره مالت استفاده میکنند که این خود میتواند باعث افزایش قند و کالری محصول شود.
? البته ناگفته نماند نانهای نیمه حجیم یا خشک جو که بافت خشن، سفت و طعم تلخی دارد و بیشتر به صورت صنعتی تولید میشود میتواند تا حدود ۸۰ درصد حاوی آرد جو باشد.
✅ براي بهره مندي از خواص جو در كاهش قند خون بهتر است از انواع خوراك و سوپ هاي حاوي آن استفاده كنيد.
✅انواع جو همراه پوسته مانند پرک بهتر از انوع بدون سبوس مانند پوست کنده است .
✅خریدی در لاغر شدن موفق است که با علم کامل انجام شود ، به تمام مواد یادداشت شده در جدول محصولات غذایی باید دقت فرمایید .
✅توصيه مي شود نان خود را از انواع سبوسدار مانند نان سنگك انتخاب كنید ، فراموس نکنید جو خواص بسیار دارد ولی قادر به از بین بردن عوارض شکر و روغن و کالری افزوده نیست .
✅قابل توجه : مهمترین اصل درمان چاقی و دیابت کنترل وزن از طریق عادات غذایی اصلاح شده ،پرهیز از پرخوری ، و مصرف مواد غذایی نشاسته ای در مقادیر کنترل شده .
? با رعايت يك برنامه غذايي منظم تحت نظر متخصص تغذيه خود، مي توانيد از گروه هاي غذايي متنوع و متناسب با نياز بدن، بيماري خود را تحت كنترل در آورده و حتي درمان كنيد.
✅ توجه داشته باشيد كه مهمترين اصل در كنترل قند خونتان كنترل وزن و پرهيز از پرخوري و مصرف مواد غذايي نشاسته اي در مقادير كنترل نشده است.