↙️نان جو چیست ؟
نانهای نرم ولطیف و حجیم جو ، در بهترین حالت : 20 درصد آرد جو + 80 درصد آرد گندم + روغن + عصاره مالت + نمک + خمیر مایه
? البته ناگفته نماند نانهای نیمه حجیم یا خشک جو که بافت خشن، سفت و طعم تلخی دارد و بیشتر به صورت صنعتی تولید میشود میتواند تا حدود ۸۰ درصد حاوی آرد جو باشد.
❌ از اینرو تولیدکنندگان برای تهیه این نان حدود ۲۰ درصد آرد جو را با ۸۰ درصد آرد گندم و روغن مخلوط کرده و برای ایجاد طعم شیرین و رنگ تیره جو از شیره مالت استفاده میکنند که این خود میتواند باعث افزایش قند و کالری محصول شود.
? البته ناگفته نماند نانهای نیمه حجیم یا خشک جو که بافت خشن، سفت و طعم تلخی دارد و بیشتر به صورت صنعتی تولید میشود میتواند تا حدود ۸۰ درصد حاوی آرد جو باشد.
✅ براي بهره مندي از خواص جو در كاهش قند خون بهتر است از انواع خوراك و سوپ هاي حاوي آن استفاده كنيد.
✅انواع جو همراه پوسته مانند پرک بهتر از انوع بدون سبوس مانند پوست کنده است .