رژیم غذایی بیماری پارکینسون

 

رژیم غذایی بیماری پارکینسون :

ویتامین E: این آنتی اکسیدان به عنوان از بین برنده رادیکال آزاد، سلول های مغز را از آسیب حفظ می کند. مصرف مقادیر زیاد ویتامین C و E برای این بیماری پیشنهاد می شود. این مقادیر به طور معمول از طریق مواد غذایی تامین نشده و باید مکمل یاری صورت گیرد.

مواد غذایی تامین نشده و باید مکمل یاری صورت گیرد.

ویتامین های گروه B: این گروه از ویتامین ها نقش بسیار مهمی در عملکرد مغز و فعالیت آنزیم ها دارند. از جمله ویتامین B۵ در انتقال سریع پیام از یک سلول عصبی به سلول دیگر دخالت دارد و ویتامین B۳ که گردش خون را در مغز بهبود می بخشد و ویتامین B۶ که تولید دوپامین در مغز بستگی به وجود این ویتامین دارد.

مواد معدنی: سلنیوم: یک آنتی اکسیدان قوی است و کلسیم که همراه با منیزیم عمل می کند و برای انتقال تحریک عصبی مورد نیاز است

تاکید بر مصرف منابع خام مواد غذایی در رژیم غذایی: مطمئن شوید که سه چهارم دریافت غذایی شما از مواد غذایی خام مانند دانه ها و مغزهاست.

تاکید بر مصرف مواد غذایی حاوی فنیل آلانین:: مواد غذایی مانند بادام، مغزها، ماهی، گردو، کدوتنبل، کنجد، لوبیا، نخود و عدس را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

پروتئین رژیم غذایی باید محدود شود:

. به جای مصرف گوشت ( خصوصا گوشت قرمز )و ماکیان، از سایر منابع پروتئین مثل: جو، سویا، ماست، لوبیاها و عدس استفاده شود. در بیمارانی که لوودوپا مصرف می کنند، پروتئین باید بعدازظهر مصرف شود، زیرا اسیدهای آمینه در این مواد غذایی ممکن است از رسیدن لوودوپا به مغز جلوگیری کنند.

دریافت مواد غذایی حاوی ویتامین B۶ مانند: موز، ماهی، گوشت( گوشت قرمزمصرف نشود)، جگر، جودو سر، بادام زمینی، سیب زمینی و غلات کامل کنترل شو( محدود شود )با قرص لودوپا تداخل دارد).

امگا3 کمک میکند غنی‌ترین منبع غذایی از ماهی‌هایی مانند ماهی سالمون، ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی، شاه ماهی، ساردین و تن است  دومین منلع آن مغزها خصوصا گردوه است .

تاکید بر مصرف کربوهیدرات: میزان دریافت کربوهیدرات به پروتئین هفت گرم به یک گرم است.

باقلا  و قهوه  و قند ساده مصرف نشود .

مواد غذایی مختلفی مانند آویشن،رزماری ، میوه های قرمز، ماست  و دمنوش  چای سبز  و گزنه  می توانند از ابتلا به بیماری پارکینسون پیشگیری کنند یا برای افرادی که دچار این بیماری هستند بسیار مفیدند.

میوه های قرمز مثل توت فرنگی،تمشک، شاه توت، قره قاط، زغال اخته بیماری فوق العاده است.

ماست ، زیره و گلپر بیشتر خورده شود . آب فراوان نوشیده شود .

هفته ای یک تا دوبار جگر با به مقدار کم مصرف شود .

مقدار ویتامین ب12 ، فولیک اسید ،ویتامین دی منیزیوم و سلنیوم باید کنترل شود .

نمک تا حد امکان کم شود .

. . برای مطالعه شما

لاغری با سبوس جودوسر
لاغری با سبوس جودوسر سبوس جو دوسر به یک  رژیم لاغری صحیح  صحیح کمک می‌کند، ضد دیابت است، کلسترول را پایین می‌آورد و چندین خاصیت دیگر نیز  دارد . سبوس جو دوسر خواص بس...
رژیم غذایی  همودیالیز
رژیم غذایی همودیالیز  رژیم غذایی  همودیالیز   موارد کاربرد رژیم غذایی همودیالیز :در بیماران تحت درمان با همودیالیزکفایت تغذیه ایرژیم غذایی همودیالیز :در این نوع بیماران به دلیل وجود...
تاثیر جنسیت و وضعیت اقتصادی بر...
تاثیر جنسیت و وضعیت اقتصادی بر... تاثیر جنسیت و وضعیت اقتصادی بر چاقی و اضافه وزن جنس جنس نیز یکی از فاکتورهای مهم در ایجاد چاقی می باشد. متابولیسم پایه در مردان بالاتر از زنان بوده و به هم...
رفتارهای تغذيه ای خانواده با ک...
رفتارهای تغذيه ای خانواده با ک... رفتارهای تغذيه ای خانواده با کودک در بسياري از جوامع تغذيه مترادف با مراقبت است. لغت Nurture به زبان انگليسي به معني پرورش و بزرگ كردن است. بي‌شك براي رشد و تك...