عوامل کاهنده و افزايش دهنده اسيد معده

عوامل افزايش دهنده اسيد معده

عوامل كاهش دهنده اسيد معده

- بو ، مزه و تصور يك غذا

- اسيدي شدن ناحيه آنتروم و در نتيجه كم شدن ترشح گاسترين

- جويدن و بلعيدن غذا

- پروتئين ( در ابتدا تاثير خنثي كنندگي دارد )

- ورود غذا به معده و در نتيجه اتساع ناحيه فوندوس

- چربي ، اسيد و افزايش اسمولاريته در روده باريك منجر به ترشح يك يا چند هورمون دستگاه گوارش مي شود كه ترشح اسيد معده را كاهش مي دهد

- اتساع ناحيه انتروم و افزايش درجه قليايي آن ، كه منجر به آزاد شدن گاسترين و ترشح اسيد مي شود.

 

- قهوه ، فلفل قرمز تند ، فلفل سياه ، دانه خردل

 

- پلي پپتيدها و اسيدهاي آمينه

 

                                                             

. . برای مطالعه شما

زخم معده
زخم معده زخم معده ولسر معده به زخمی گفته می شود که در دیواره معده یا دئودنوم ، ابتدای روده کوچک ، ایجاد می شود. زخم معده بیماری شایعی است و یکی از علل اصلی آن عفونت با...
غده تناسب اندام تان را بشناسید...
غده تناسب اندام تان را بشناسید... ● غده تیروئید غده همه کاره بدن! تا به حال برای تان پیش آمده که ناگهان احساس گرمای غیرطبیعی کنید یا تپش قلب تان شدید شود؟ اگر به تازگی با علائمی مثل کاهش یا اف...
علل سوء هاضمه و نفخ
علل سوء هاضمه و نفخ علل سوء هاضمه و نفخ: 1- علل جسمی روانی: مشکلات روحی روانی( بطور خوداگاه یا نا خوداگاه) باعث ایجاد تظاهرات بالینی میشوند 2- بیماریهای مری: رفلاکس- اشالازی- انس...
میگو و خواص غذائی آن  SHRIMP
میگو و خواص غذائی آن SHRIMP میگو و ارزش غذائی آن  SHRIMP آناتومی میگو تنوع گونه ای میگو در خلیج فارس سیکل زندگی میگو به سه دوره کلی تقسیم می شود. ارزش غذایی میگو در عالم حیات تنوع مخلوقات...