عوامل کاهنده و افزايش دهنده اسيد معده

عوامل افزايش دهنده اسيد معده

عوامل كاهش دهنده اسيد معده

- بو ، مزه و تصور يك غذا

- اسيدي شدن ناحيه آنتروم و در نتيجه كم شدن ترشح گاسترين

- جويدن و بلعيدن غذا

- پروتئين ( در ابتدا تاثير خنثي كنندگي دارد )

- ورود غذا به معده و در نتيجه اتساع ناحيه فوندوس

- چربي ، اسيد و افزايش اسمولاريته در روده باريك منجر به ترشح يك يا چند هورمون دستگاه گوارش مي شود كه ترشح اسيد معده را كاهش مي دهد

- اتساع ناحيه انتروم و افزايش درجه قليايي آن ، كه منجر به آزاد شدن گاسترين و ترشح اسيد مي شود.

 

- قهوه ، فلفل قرمز تند ، فلفل سياه ، دانه خردل

 

- پلي پپتيدها و اسيدهاي آمينه

 

                                                             

. . برای مطالعه شما

خطر کم آبی بدن
خطر کم آبی بدن هر فرد باید سعی کند در طول روز، حس تشنگی خود را به کم‌آبی بدن حساس نگه دارد. به عبارت ساده‌تر حتی کمترین حالت دهیدراتاسیون (کم‌آبی) در بدن اتفاق نیفتد.اولین نشا...
اهمیت تغذیه ای قارچ های خوراکی
اهمیت تغذیه ای قارچ های خوراکی اهمیت تغذیه ای قارچ های خوراکی  قارچ های خوراکی دارای مواد با ارزش غذایی بالایی مانند آب، املاح و انواع ویتامین ها هستند که به صورت خلاصه در زیر به آن ها اشاره...
زنجبيل          Ginger
زنجبيل Ginger زنجبيل          Ginger نام علمی     Zingibar officinaleكليات گياه شناسيزنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. اگ...
بیماری هایی که درد ناحیه معده ...
بیماری هایی که درد ناحیه معده ... علل درد های ناحیه معده - اپی گاستر علت معده درد اختلالات قفسه سینه ای:بیماریهای ایسکمیک قلب( مثل آنفارکتوس میوکارد)پریکاردیتنارسائی قلبیسینه پهلوپلورزیپلورال ا...