عوامل کاهنده و افزايش دهنده اسيد معده

عوامل افزايش دهنده اسيد معده

عوامل كاهش دهنده اسيد معده

- بو ، مزه و تصور يك غذا

- اسيدي شدن ناحيه آنتروم و در نتيجه كم شدن ترشح گاسترين

- جويدن و بلعيدن غذا

- پروتئين ( در ابتدا تاثير خنثي كنندگي دارد )

- ورود غذا به معده و در نتيجه اتساع ناحيه فوندوس

- چربي ، اسيد و افزايش اسمولاريته در روده باريك منجر به ترشح يك يا چند هورمون دستگاه گوارش مي شود كه ترشح اسيد معده را كاهش مي دهد

- اتساع ناحيه انتروم و افزايش درجه قليايي آن ، كه منجر به آزاد شدن گاسترين و ترشح اسيد مي شود.

 

- قهوه ، فلفل قرمز تند ، فلفل سياه ، دانه خردل

 

- پلي پپتيدها و اسيدهاي آمينه

 

                                                             

. . برای مطالعه شما

درمان با غذا به جای دارو
درمان با غذا به جای دارو مواد غذایی به عنوان درمان   بیماری ماده غذایی تاثیر ماده غذایی سردردها ماهی مصرف مقادیر کافی از ماهی و روغن ماهی از سردردها پیشگیری می‌کند....
ویتامین ب۵ یا اسید پانتوتِنیک
ویتامین ب۵ یا اسید پانتوتِنیک ویتامین ب۵ یا اسید پانتوتِنیک یکی از ویتامین‌های گروه ب است. نام این ویتامین از کلمهٔ یونانی پانتوتن (به یونانی: παντόθεν) به معنای از همه جا ریشه می‌گیرد. علت ...
رژيم غذايي در  معده حساس
رژيم غذايي در معده حساس رژيم غذايي براي افرادي كه معده حساي دارند بايد داراي شرايط زير باشد Diet , bland  معده تحريك پذير محركهاي معده بايد حذف شوند :  مانند فلفل سياه و قرمز قهوه و...
ال کارنیتین
ال کارنیتین کارنیتین: از اسید آمینه های لیزین و متیونین در بدن ساخته می شود. در بدن کار آن انتقال اسید های چرب از سیتوزول (بافت مایع داخل سلول) به میتوکندری ها برای شکسته ش...