رژیم غذایی در بیماریهای کبدی
رژیم غذایی در بیماریهای کبدی
اهداف رژیم غذایی در بیماریهای کبدی:
موارد کاربردرژیم غذایی در بیماریهای کبدی
کفایت تغذیه ای رژیم غذایی در بیماریهای کبدی:
اهداف رژیم غذایی در بیماریهای کبدی:
1. تأمین منابع غذایی مناسب و کافی از نظر انرژی و مواد مغذی به منظور جلوگیری از تخریب بیشتر سلولهای کبدی و ترمیم و بازسازی بافتهای آسیب دیده کبدی
2. پیشگیری از بروز "آنسفالوپاتی" یا بهبود و اصلاح آنسفالوپاتی موجود
3. پیشگیری از بروز خونریزی مری و خونریزی معده
4. پیشگیری از بروز ادم و آسیت و یا اصلاح و بهبود ادم و آسیت موجود
موارد کاربردرژیم غذایی در بیماریهای کبدی:
1. سیروز کبدی
2. آنسفالوپاتی
3. ادم، آسیت
4. خونریزی واریس مری و معده
کفایت تغذیه ای رژیم غذایی در بیماریهای کبدی:
در صورتی که رژیم غذایی با دقت و با توجه به شرایط و نیازهای بیمار تنظیم گردد، می تواند نیازهای تغذیه ای او را تأمین کند. در این دسته از بیماران باید به مسئله بی اشتهایی شدید، تهوع، استفراغ و عدم دریافت مقدار تعیین شده انرژی و پروتئین از راه دهان توجه داشت.
مشخصات رژیم غذایی بیماریهای کبدی
. . برای مطالعه شما



