سبزيجات : مصرف روزانه سبزيجات را فراموش نکنيد زيرا سبزيجات داراي مقادير زياد فيبر مي باشند و از طرفي ميزان کالري اين مواد کم بوده و باعث مي شود وزن پائين نگه داشته شود و خطر بيماري قلبي را کاهش مي دهد . سبزيجات شامل کلم ، گل کلم ، کلم بروکلي ، اسفناج ، کاهو ، هويج ، کدو و فلفل مي باشند .
ميوه جات : مصرف روزانه ميوه بعلت وجود فيبر باعث کاهش کلسترول مي شود سعي کنيد از انواع ميوه استفاده کنيد ولي آب ميوه فيبر ندارد .
غلات : هر روز از غلات استفاده کنيد از جمله نان غله کامل ، ذرت بوداده و غيره .
روغن سويا و کانولا : براي پخت و پز بجاي کره و مارگارين از اين روغن ها استفاده کنيد زيرا داراي اسيدهاي چربي هستند که باعث حفظ عملکرد طبيعي قلب شده و مانع لخته شدن خون مي شوند .
محصولات لبني کم چرب و بدون چربي :
یکی از مواد غذایی که اصلا با آن جدی برخورد نمی شود لبنیات است چربی لبنیات از چربی های بد است که با ید از انواع کم چرب آن استفاده نماییم
هر روز از لبنيات استفاده کنيد اما از نوع کم چرب .
توجه داشته باشيد تمام مواد ذکر شده فوق باعث کاهش کلسترول بد ( LDL ) شده و مانع رسوب چربي در جدار عروق مي شوند و در نتيجه احتمال بروز بيماريهاي قلبي از جمله انفارکتوس را کاهش مي دهند .
علاوه بر موارد فوق هر روز ۳۰ دقيقه ورزش کنيد . ورزش هائي مانند پياده روي ، بالا رفتن از پله ها ، دويدن و دوچرخه سواري در جلوگيري از بروز بيماريهاي قلبي به شما کمک مي کند .
گردآوری :
جواد سبحانی
مشاور تغدیه و رژیم درمانی (چاقی )
تلفن : 6064720