تاثیر سیب زمینی در کاهش فشار خون

تاثیر سیب زمینی در کاهش فشار خون

سیب زمینی

سیب زمینی باعث کاهش فشار خون در افرادی که چاقی یا فشار خون دارند می شود

این مطلب که سیب زمینی یک ماده ی چاق کننده است نیاز به بازبینی دارد. محققین گزارش کرده اند که فقط چند وعده ی سیب زمینی در روز میتواند به اندازه ی استفاده از جوی دوسر باعث کاهش فشار خون شود و افزایش وزن هم ایجاد نکند. اما این در صورتی است که از سس های مختلف در کنار سیب زمینی استفاده نشود. این نتیجه فقط از مصرف سیب زمینی پخته شده در ماکروفر بدون روغن نتیجه می شود نه از سیب زمینی سرخ شده. این موضوع که سیب زمینی یک ماده ی چاق کننده با کربوهیدرات بالا و بدون کالری است در حقیقت صحت ندارد. اگر سیب زمینی بدون سرخ کردن در روغن یا بدون کره یا مارگارین یا سایر سس های چرب استفاده نشود فقط حدود 110 کالری (در اندازه یک توپ گلف) ایجاد می کند به علاوه دارای ویتامین ها و فیتوکمیکال های مفید متعدد دیگری نیز هست.

 

در یک تحقیق 18 بیمار چاق یا با اضافه وزن همراه با فشار خون بالا 6-8 عدد سیب زمینی کوچک بنفش (نوعی از سیب زمینی با پوست بنفش رنگ که بیشتر خاص آمریکای جنوبی است) دوبار در روز به مدت یک ماه مصرف کردند. این تحقیق نشان داد که فشار خون این افراد به طور میانگین 4.3 درصد در فشار دیاستولیک و 3.5 درصد در فشار سیستولیک کاهش یافت و هیچ کدام افزایش وزن نداشتند. تحقیقات همچنین نشان دادند که موادی در سیب زمینی وجود دارد که عملکردی مشابه با داروهای مهار کننده ACE )داروهایی که جلوی انقباض رگ ها و افزایش فشار خون را با مهار آنزیم آنژیوتنسین می گیرند) دارند. به علاوه مقدار فیتوکمیکال های موجود در سیب زمینی قابل رقابت با کلم بروکلی و اسفناج است.

سرخ کردن سیب زمینی در دمای بالا باعث از بین رفتن اکثر مواد مغذی آن شده و فقط کربوهیدرات, چربی و املاح را باقی می گذارد. این تحقیق همچنین اذعان دارد که بهترین روش پخت برای حفظ ارزش غذایی سیب زمینی پخت آن در ماکروفر است.

متاسفانه سیب زمینی بنفش یا دیگر مواد غذایی مشابه (مانند هویج بنفش) که مقدار رنگدانه ی آنتی اکسیدانی لیکوپن بالا دارند در کشور ما رایج نیست. هرچند که تحقیق فوق بر آن عقیده است که سیب زمینی سفید هم همان خصوصیات نوع بنفش خود را دارد اما امید میرود که استفاده از این گونه های با خاصیت آنتی اکسیدانی بالاتر در کشور ما نیز رایج گردد.

برگرفته از وب سایت Science Daily  

آدامس خوب یا بد ؟

جراحی های لاغری وکاهش وزن

چاقی مهم ترین علت بالا رفتن فشار خون و دیابت در کشور است

 

. . برای مطالعه شما

پسته
پسته ازپسته چه مي دانيد؟؟؟ ترکیبات شیمیایی پستهآب - پروتئین - چربی - کلسییم - آهن - فسفر - املاح معدنی - کربوهیدرات و ویتامین (ب-B ) و .....خواص دارویی - غذاییمغز پ...
اعمال جراحی کاهش وزن
اعمال جراحی کاهش وزن اعمال جراحی کاهش وزن اقدامات  غير  جراحي  از  جمله  رژيم  درماني،  داروهاي ضد  اشتها،  تمرينات  ورزشي ...
رژیم غذایی برای کبد چرب، لکه ه...
رژیم غذایی برای کبد چرب، لکه ه... رژیم غذایی کبد چرب رژیم غذایی برای کبد چرب، لکه های کبدی: کبد-چرب   در این بیماری تجمع و رسوب چربی در سلولهای کبدی و التهاب بافت کبد دیده می شود. کبد ...
پروتئین
پروتئین پروتئین : منشاء پروتئین آمینو اسیدها هستند و آمینو اسید اساسی ترین رکن ساختمانی ماهیچه است، بنابراین پروتئین ضروری ترین عنصر در ساختمان ماهیچه محسوب می شود و بد...