مشخصات رژیم غذایی در بیماری های قلب و عروق
مشخصات رژیم غذایی در بیماری های قلب و عروق:
کفایت تغذیه ای رژیم غذایی در بیماری های قلب و عروق:
چنانچه این رژیم با دقت و توجه به نیازهای بیمار تنظیم شود، از نظر تأمین مواد مغذی بر اساس RDA می باشد. تأمین نیاز به انرژی باید به گونه ای باشد که نیاز بیمار براورده شده، و از افزایش وزن جلوگیری شود.
مشخصات رژیم غذایی:
به منظور کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون و پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی رژیم غذایی از نظر محدودیت چربی در دو مرحله تنظیم می شود.
جدول1- مشخصات رژیم دو مرحله ای برای کاهش کلسترول
کالری و ترکیبات رژیم |
مرحله یک |
مرحله دو |
کالری |
در حد رسیدن به وزن مطلوب و حفظ آن |
در حد رسیدن به وزن مطلوب و حفظ آن |
چربی |
30% کالری مصرفی |
30-25% کالری مصرفی |
چربی های اشباع |
کمتر از 10% کالری مصرفی |
کمتر از 7% کالری مصرفی |
چربیهای غیراشباع MUPA |
15-10% کالری مصرفی |
15-10% کالری مصرفی |
چربیهای غیراشباع MUFA |
10% کالری مصرفی |
10% کالری مصرفی |
کلسترول |
کمتر از mg/day 300 |
کمتر از mg/day 200 |
کربوهیدرات |
60-50% کالری مصرفی |
60-50% کالری مصرفی |
پروتئین |
20-10% کالری مصرفی |
20-10% کالری مصرفی |
تاثیر سیب زمینی در کاهش فشار خون
رژیم غذایی محدود از سدیم( کم نمک) یا رژیم در نارساییهای قلبی
. . برای مطالعه شما



