چند تذکر مهم در رژیم غذایی نارسایی قلب
چند تذکر مهم در رژیم غذایی نارسایی قلب :
1. برای جلوگیری از افزایش چربیهای خون، رژیم غذایی همراه با کنترل وزن و افزایش فعالیت و ورزش توصیه می شود.
2. کاهش چربی اشباع شده و افزایش چربیهای غیراشباع از اصول رژیم غذایی مناسب در پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی – عروقی است.
3. افزایش مصرف فیبرهای محلول در آب (صمغها، پکتین، همی سلولز و پلی ساکاریدهای ذخیره ای) اثر مهمی در کاهش کلسترول و تری گلیسرید دارند. مواد غذایی غنی از فیبر محلول عبارتند از: سبوس جو دو سر، حبوبات خشک، جو و میوه ها. فیبرهای نامحلول غذایی (سلولز، لیگنین و بسیاری از انواع همی سلولز) که در بسیاری از سبزیها، گندم و غلات وجود دارند، چنین اثری ندارند.
4. رژیم غذایی معمولی بسته به میزان نمک مصرفی و غذاهای سدیم دار حاوی 4 تا 10 گرم سدیم می باشد. میزان سدیم به طور طبیعی در غذاهای حیوانی (شیر، پنیر، تخم مرغ، گوشت، ماهی، ماکیان) نسبتاً بالا است. سبزیهای نظیر کرفس، هویج، اسفناج، شلغم سفید، چغندر، برگ سبز چغندر، ساقه های کنگر نیز غنی از سدیم هستند (50 تا 80 میلی گرم سدیم در هر سروینگ). برای بیمارانی که داروهای دیورتیک مصرف می کنند و همچنین برای بیمارانی که رژیم کاهش وزن دارند مصرف میوه اهمیت زیادی دارد.
5. برای تنظیم رژیم غذایی کنترل هیپرلیپیدمی می توان از فهرست جانشینی مواد غذایی استفاده نمود.
آیا چاقی سبب مشکلات قلبی و عروقی می شود؟
اورليستات ( ونوستات )(فت استاپ ) ( Xenical ) داروي درمان چاقي
. . برای مطالعه شما



