مناسبترین نان برای بیماران دیابتی

با توجه به دریافت حجم زیادی از انرژی روزانه از گروه غلات، توجه به میزان و نوع این مواد در برنامه غذایی بیماران دیابتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است
 با توجه به دریافت حجم زیادی از انرژی روزانه از گروه غلات، توجه به میزان و نوع این مواد در برنامه غذایی بیماران دیابتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
نان های سنگک و بربری، که به عنوان نان های سبوس دار (کامل) شناخته شده اند، مناسب ترین نوع نان برای بیماران مبتلا به دیابت هستند.عضو انجمن تغذیه و دیابت ایران تصریح کرد: یکی دیگر از راهکارهای تغذیه ای برای کمک به سلامت بیماران دیابتی، مصرف برنج روزانه به صورت کته ای است.
 پیروی از یک رژیم غذایی سالم، راهکار مناسبی برای کنترل بیماری دیابت است، اظهار کرد: بهتر است بیماران دیابتی از مصرف مواد غذایی مانند انگور، هندوانه، خرما، کشمش زرد، خربزه، کلم بروکلی، هویج، شلغم و چغندرقند در برنامه غذایی خود پرهیز کنند.وی هم چنین کله پاچه، دل، قلوه و جگر را از دیگر مواد غذایی مضر برای مبتلایان به دیابت ذکر کرد.

. . برای مطالعه شما

رشته تغذیه انتخاب رشته  دانشگا...
رشته تغذیه انتخاب رشته دانشگا... علوم تغذيه هدف : «علم تغذيه مجموعه وسيعي از اطلاعات و دانش‌ بشري است كه به ارتباط بين غذا و سلامتي موجود زنده مي‌پردازد و با عواملي مانند بيولوژي، بيوشيمي، علوم...
رژیم غذایی و ورزش همزمان بهتری...
رژیم غذایی و ورزش همزمان بهتری... لاغر شدن  از طريق رژيم غذايي و ورزش:   اين روش بهترين و اصولي ترين روش براي كاهش وزن و داشتن وزن ايده آل است. در اين روش از يك رژيم غذايي برنامه ريزي شده كه در ...
مرض جوع
مرض جوع مرض جوع در گذشته نوعي بيماري بنام مرض جوع و جود داشت كه معادل امروزي آن گرسنه چشمي است. شخصي كه مبتلا به مرض جوع ميگشت هنگامي كه غذا را مي ديد انچنان از خود بي ...
چاقی کلکسیون بیماری
چاقی کلکسیون بیماری استفاده از اندکس توده بدنی در بررسی خطر ابتلا به بیماریهای مختلف در ارتباط با چاقی اندکس توده بدنی (BMI ) براي تعريف چاقي از اندکس توده بدنی (BMI ) استفاده مي ک...