مناسبترین نان برای بیماران دیابتی

با توجه به دریافت حجم زیادی از انرژی روزانه از گروه غلات، توجه به میزان و نوع این مواد در برنامه غذایی بیماران دیابتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است
 با توجه به دریافت حجم زیادی از انرژی روزانه از گروه غلات، توجه به میزان و نوع این مواد در برنامه غذایی بیماران دیابتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
نان های سنگک و بربری، که به عنوان نان های سبوس دار (کامل) شناخته شده اند، مناسب ترین نوع نان برای بیماران مبتلا به دیابت هستند.عضو انجمن تغذیه و دیابت ایران تصریح کرد: یکی دیگر از راهکارهای تغذیه ای برای کمک به سلامت بیماران دیابتی، مصرف برنج روزانه به صورت کته ای است.
 پیروی از یک رژیم غذایی سالم، راهکار مناسبی برای کنترل بیماری دیابت است، اظهار کرد: بهتر است بیماران دیابتی از مصرف مواد غذایی مانند انگور، هندوانه، خرما، کشمش زرد، خربزه، کلم بروکلی، هویج، شلغم و چغندرقند در برنامه غذایی خود پرهیز کنند.وی هم چنین کله پاچه، دل، قلوه و جگر را از دیگر مواد غذایی مضر برای مبتلایان به دیابت ذکر کرد.

. . برای مطالعه شما

کلسترول
کلسترول كلسترول HDL- كلسترول ( كلسترول خوب) از بروز حملات قلبي جلوگيري مي كند. هرگاه فرد، يك رژيم پرچربي داشته باشد و مقدار HDL خونش كم باشد، مهمترين زمينه جهت ابتلاي...
تغذیه در ارتروز
تغذیه در ارتروز آرتروز یک بیماری پیشرونده و مزمن است که درمان قطعی ندارد این بیماری در سن بالا دیده می شود ولی در افراد 20 – 30 سال هم دیده می شود در بیماری آرتروز ابتدا غضرو...
سوء‌هاضمه
سوء‌هاضمه   سوء‌هاضمه تعريف : سوء هاضمه به احساس ناراحتي مبهم در شکم يا قفسه سينه گفته مي شود که هيچ علت ارگانيک مشخص براي آن يافت نشده است . اين احساس ناراحتي هنگام غذ...
کیوی
کیوی استرس ، مواد مضر و كمبود خواب ، روي بدن انسان اثر می گذارد. هر كس كه مي خواهد به اين وضع گرفتار نشود، بايد در روز 4 عدد كيوي بخورد. در مورد مقدار ويتامين C لازم...