برخورد تغذیه ای با مشکلات دوران بارداری
برخورد تغذیه ای با مشکلات دوران بارداری
تهوع صبحگاهی دوران بارداری
1- غذا در وعده های کوچک و متعدد (هر 3-2 ساعت) مصرف شود.
2- از گرسنگی اجتناب شود.
3- مواد غذایی حاوی کربوهیدرات بیشتر مصرف شود(مانند نان تست، بیسکویت شور، نان خشک و نان سوخاری)
4- آشامیدنی ها در فواصل وعده های غذایی مصرف شوند.
5- از خوردن غذاهای سرخ شده که باعث ناراحتی دستگاه گوارش می شوند، اجتناب شود.
یبوست دوران بارداری
1- مصرف فیبر افزایش یابد.
2- نان های سبوس دار (مثل سنگک و بربری) و دانه کامل غلات مصرف شوند.
3- میوه ها و سبزی های تازه بیشتر مصرف شود.
4- افزایش فعالیت بدنی با اجازه پزشک انجام شود.
5- استراحت و خواب کافی توصیه شود.
ترش کردن و سوزش معده دوران بارداری
1- غذا در وعده های کوچک و متعدد (هر 3-2 ساعت) مصرف شود.
2- غذا به آرامی و در محیطی با آرامش میل شود.
3- از خوردن غذاهای حجیم قبل از خواب اجتناب شود.
4- از خوابیدن به پشت بعد از غذا خوردن پرهیز شود.
5- داروهای آنتی اسید نیز اغلب توصیه می شوند (که این امر باید با نظر پزشک صورت گیرد).
. . برای مطالعه شما



