رژیم غذایی بزرگسالان

رژیم غذایی بزرگسالان

رژیم غذایی بزرگسال

اهداف:
    تأمین نیازهای تغذیه ای افراد بزرگسال سالم متناسب با میزان فعالیت جسمانی و اندازۀ جثه آنها.
موارد کاربرد:
    بررسی افراد سالم 20 تا 60 سال
کفایت تغذیه ای:
این رژیم حاوی تمام مواد مغذی به مقدار توصیه شده توسط RDA است نیازهای افراد بزرگسال را تأمین می کند.
مشخصات رژیم غذایی:
این رژیم بگونه ای طرح ریزی شده که بتواند افزایش نیاز ناشی از استرس های روزانه را نیز در بر بگیرد. برای تنظیم برنامه غذایی می توان از راهنمای غذای روزانه که در جدول زیر آمده است، استفاده کرد.

گروه های غذایی

تعداد سروینگ مورد نیاز روزانه

معادل یک سروینگ

شیر و فراورده های آن

2

یک لیوان شیر= یک لیوان ماست= 2 لیوان دوغ = gr30 پنیر

گوشت و جانشین های آن

4

gr30 گوشت پخته = یک عدد تخم مرغ = 3/1 لیوان حبوبات

میوه ها

2

نصف لیوان کمپوت= 1 عدد میوه متوسط(خام)= 2/1 لیوان آب میوه

سبزی ها

3-2

یک لیوان سبزی خام= نصف لیوان سبزی پخته

نان و غلات

8-4

1 برش نان gr30 = یک سیب زمینی متوسط = نصف لیوان برنج یا ماکارونی پخته

چربی و قند ساده

 

متناسب با میزان کالری دریافتی

توجه: مقادیر فوق حداقل میزان توصیه شده برای یک فرد بالغ هستند.

ورم معده و شکم بزرگ

مواد غذایی مهم برای زنان که باید بیشتر بخورند

تغذيه در دوران بلوغ

چرا رژیم غذایی لاغری بعضی از افراد با شکست مواجه می شوند

. . برای مطالعه شما

چند تذکر مهم رژیم غذایی اولسر ...
چند تذکر مهم رژیم غذایی اولسر ... چند تذکر مهم رژیم غذایی اولسر پپتیک ( زخم معده ) 1-    PH معده معادل 6/1 است که از PH بیشتر غذاها بسیار پایین تر است. لذا جز در بیمارانی که مبتل...
عوامل افزایش دهنده و کاهش دهند...
عوامل افزایش دهنده و کاهش دهند... عوامل افزایش دهنده و کاهش دهنده اسید معده عوامل افزایش دهنده اسید معده عوامل کاهش دهنده اسید معده بو، مزه و تصور یک غذا اسیدی شدن ناحیه آنتروم و د...
مناسبترین نان برای بیماران دیا...
مناسبترین نان برای بیماران دیا... با توجه به دریافت حجم زیادی از انرژی روزانه از گروه غلات، توجه به میزان و نوع این مواد در برنامه غذایی بیماران دیابتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است با توجه به د...
حساسیت غذایی و واکنش های نامطل...
حساسیت غذایی و واکنش های نامطل... حساسیت غذایی و واکنش های نامطلوب به غذا «حساسیت غذایی» واکنش نامطلوب به غذاست که به علت عکس العمل ایمونولوژیکی ایجاد می شود. غذاهای متداول تحریک زا، شامل: تخم پ...