رژیم غذایی بزرگسالان
رژیم غذایی بزرگسالان
اهداف:
تأمین نیازهای تغذیه ای افراد بزرگسال سالم متناسب با میزان فعالیت جسمانی و اندازۀ جثه آنها.
موارد کاربرد:
بررسی افراد سالم 20 تا 60 سال
کفایت تغذیه ای:
این رژیم حاوی تمام مواد مغذی به مقدار توصیه شده توسط RDA است نیازهای افراد بزرگسال را تأمین می کند.
مشخصات رژیم غذایی:
این رژیم بگونه ای طرح ریزی شده که بتواند افزایش نیاز ناشی از استرس های روزانه را نیز در بر بگیرد. برای تنظیم برنامه غذایی می توان از راهنمای غذای روزانه که در جدول زیر آمده است، استفاده کرد.
گروه های غذایی |
تعداد سروینگ مورد نیاز روزانه |
معادل یک سروینگ |
شیر و فراورده های آن |
2 |
یک لیوان شیر= یک لیوان ماست= 2 لیوان دوغ = gr30 پنیر |
گوشت و جانشین های آن |
4 |
gr30 گوشت پخته = یک عدد تخم مرغ = 3/1 لیوان حبوبات |
میوه ها |
2 |
نصف لیوان کمپوت= 1 عدد میوه متوسط(خام)= 2/1 لیوان آب میوه |
سبزی ها |
3-2 |
یک لیوان سبزی خام= نصف لیوان سبزی پخته |
نان و غلات |
8-4 |
1 برش نان gr30 = یک سیب زمینی متوسط = نصف لیوان برنج یا ماکارونی پخته |
چربی و قند ساده |
متناسب با میزان کالری دریافتی |
توجه: مقادیر فوق حداقل میزان توصیه شده برای یک فرد بالغ هستند.
. . برای مطالعه شما



