راهنمای برنامه ریزی غذای روزانه زنان شیرده
جدول 5- راهنمای برنامه ریزی غذای روزانه زنان شیرده
گروه های غذایی |
بزرگسالان (تعداد سروینگ در روز) |
نوجوانان (تعداد سروینگ در روز) |
شیر و فراورده های آن |
4 |
6-5 |
(مادرانی که بیش از یک نوزاد را شیر می دهند، ممکن است به 6 سروینگ یا بیشتر نیاز داشته باشند) |
||
گوشت و جانشین های آن |
3 |
3 |
میوه ها |
2 |
2 |
(حداقل یک سروینگ آن از منابع سرشار از ویتامین C باشد.) |
||
سبزی ها |
||
(حداقل 1 سروینگ آن از منابع سرشار از ویتامین A باشد.) |
||
نان و غلات |
6 |
6 |
مایعات |
8-6 لیوان |
8-6 لیوان |
(تا رفع تشنگی بنوشید) |
* یادآوری: اندازه سروینگ در بخش رژیم دوران بارداری آمده است.
مقادیر این جدول، حداقل نیازهای یک مادر شیرده را تامین می کند.
. . برای مطالعه شما

رژیم غذایی نارسایی حاد کلیوی
رژیم غذایی نارسایی حاد کلیوی
اهداف رژیم غذایی نارسایی حاد کلیوی:
کفایت تغذیه ای رژیم غذایی نارسایی حاد کلیوی:
مشخصات رژیم غذایی نارسایی حاد کلیوی
پروتئین رژی...

اختلالات خوردن و تست اختلالات ...
اختلالات خوردن وتست اختلالات غذایی
غذا خوردن و لذت بردن از آن بخش مهمی از زندگی است. تغذیه موجب سلامتی، هوشیاری و احساس خوب در ما میشود. چشیدن و بوییدن غذا ی...

حساسیت غذای
شیوع حساسیت غذاییگزارش های حساسیتی غذا را از افراد یا والدین بچه ها چندان معتبر نیست؛ زیرا به طور عمده والدین عقیده دارند که غذا مسئول علائم مختلف دوره ی کودکی ...

سندروم قبل از قاعدگی
سندروم قبل از قاعدگی
زنی که مشيت الهی با زيبايي روح و جسم بر ما نازل کرده ، يک حقيقت است . حقيقتي که آشکار و نهان است ، حقيقتی که با عشق می توان آن را درک و ب...
Keywords: