جدول سدیم مواد غذایی

مقدار سدیم مواد غذایی

مقدار سدیم نمک مواد غذایی

مواد غذایی سدیم کم: 23 میلی گرم (mEq 1)
گوشت گاو، گوساله، گوسفند، مرغ و ماهی            30 گرم
پنیر بی نمک                                                        30 گرم
مواد غذایی سدیم متوسط: 69 میلی گرم (mEq 3)                
تخم مرغ (بدون نمک)                                      1عدد
گوشت گاو، گوسفند، مرغ و ماهی                 30 گرم    
با 4/1 ق.م به ازای هر نیم کیلوگرم
جگر، دل و قلوه                            60 گرم یا 5 عدد متوسط    
میگو                                           30 گرم
پنیر سوئیس                                30 گرم    
پنیر لیقوان یاتبریز                            30 گرم
مواد غذایی سدیم بالا: 184 میلی گرم (mEq 8)
پنیر محلی                                4/1 لیوان
کره بادام زمینی                        2 ق.غ (بیشتر از یک سروینگ در روز مصرف نشود)

    گروه شیر و فرآورده های آن
هر واحد حاوی 4 گرم پروتئین، 5/57 میلی گرم سدیم(mEq 5/2) ، و 156 میلی گرم پتاسیم (mEq 4) می باشد. مقدار کالری متغیر است.
شیر پر چربی                           2/1 لیوان
شیر کم چربی                          2/1 لیوان
شیر خشک بدون چربی            2 ق.غ
ماست معمولی پر چربی           2/1 لیوان
ماست معمولی کم چربی         2/1 لیوان
خامه سفت                              4/3 لیوان
فرنی                                       2/1 لیوان (2/1 ق.غ آرد برنج + 2/1 ق.ع شکر+ 2/1 لیوان شیر)
 گروه نان و غلات
هر واحد حاوی حدود 3 گرم پروتئین، 5/58 میلی گرم پتاسیم (mEq 5/1) و 80 کالری می باشد. مقدار سدیم متغیر است.
سدیم کم : 5/11 میلی گرم (mEq 5/0)
نان بی نمک                        1 برش
جو                            2/1 لیوان
جوانه گندم (78 میلی گرم پتاسیم)        1 ق.غ
برنج پخته بدون نمک                3/1 لیوان
ماکارونی پخته بدون نمک                3 ق.غ
آرد                             3 ق.غ    
ذرت بو داده بدون نمک                یک و نیم لیوان
مواد غذایی سدیم متوسط: 184 میلی گرم (mEq 8)
نان همبرگری                        2/1 عدد
نان های سنتی (تافتون، سنگک، بربری)        1 برش
نان های ذرت (تورتیلا با قطر 5/15 سانتی متر)    1 برش
برشتوک (غلات آماده صبحانه)                4/3 لیوان
غلات پخته با 8/1 ق.م نمک                2/1 لیوان
جو پخته با 8/1 ق.م نمک                    2/1 لیوان
برنج پخته با 8/1 ق.م نمک                3/1 لیوان
ماکارونی پخته با 8/1 ق.م نمک         2/1 لیوان
گروه سبزی های نشاسته ای
اگر غذاهای زیر بدون نمک تهیه شوند، حاوی 5/11 میلی گرم (mEq 5/0) سدیم هستند.
اگر غذاهای زیر با 8/1 ق.م نمک تهیه شوند، حاوی 184 میلی گرم (mEq 8) سدیم هستند.

. . برای مطالعه شما

?رابطه التهاب و مواد غذایی ( ع...
?رابطه التهاب و مواد غذایی ( ع...   ?زابطه التهاب و مواد غذایی ( عذاهای التهاب زا ) التهاب چیست :(( در ابتدا : ممکن دردی که سالیان بسیار طولانی با آن مدارا داشته ایم در اثر یک ماده غذایی با...
رژیم غذایی دیسفاژی
رژیم غذایی دیسفاژی رژیم غذایی دیسفاژی تعریف کلی رژیم غذایی در دیسفاژیهدفها رژیم غذایی در دیسفاژیکفایت تغذیه ای رژیم غذایی در دیسفاژیموارد کاربرد رژیم غذایی در دیسفاژیمشخصات رژیم ...
پیامدهای روان شناختی چاقی
پیامدهای روان شناختی چاقی  پیامدهای روان شناختی چاقی ادبيات پژوهشي قديمتر رابطه‌ي بين افسردگي و چاقي را ناكافي مي‌دانند ولي شواهد پژوهشي اخير رابطه‌ي پايدارتري را گزارش كرده‌اند. بر...
تشخیص  و تفسیر آزمایش حساسیت غ...
تشخیص و تفسیر آزمایش حساسیت غ... تشخیص حساسیت غذاییتشخیص حساسیت به غذا همواره با مشکلاتی روبرو است و به طور عمده به کمک سابقه و هم چنین با اطلاعاتی در مورد نتیجه ی دوری از ماده ی غذایی حساسیت ز...