جدول سدیم مواد غذایی

مقدار سدیم مواد غذایی

مقدار سدیم نمک مواد غذایی

مواد غذایی سدیم کم: 23 میلی گرم (mEq 1)
گوشت گاو، گوساله، گوسفند، مرغ و ماهی            30 گرم
پنیر بی نمک                                                        30 گرم
مواد غذایی سدیم متوسط: 69 میلی گرم (mEq 3)                
تخم مرغ (بدون نمک)                                      1عدد
گوشت گاو، گوسفند، مرغ و ماهی                 30 گرم    
با 4/1 ق.م به ازای هر نیم کیلوگرم
جگر، دل و قلوه                            60 گرم یا 5 عدد متوسط    
میگو                                           30 گرم
پنیر سوئیس                                30 گرم    
پنیر لیقوان یاتبریز                            30 گرم
مواد غذایی سدیم بالا: 184 میلی گرم (mEq 8)
پنیر محلی                                4/1 لیوان
کره بادام زمینی                        2 ق.غ (بیشتر از یک سروینگ در روز مصرف نشود)

    گروه شیر و فرآورده های آن
هر واحد حاوی 4 گرم پروتئین، 5/57 میلی گرم سدیم(mEq 5/2) ، و 156 میلی گرم پتاسیم (mEq 4) می باشد. مقدار کالری متغیر است.
شیر پر چربی                           2/1 لیوان
شیر کم چربی                          2/1 لیوان
شیر خشک بدون چربی            2 ق.غ
ماست معمولی پر چربی           2/1 لیوان
ماست معمولی کم چربی         2/1 لیوان
خامه سفت                              4/3 لیوان
فرنی                                       2/1 لیوان (2/1 ق.غ آرد برنج + 2/1 ق.ع شکر+ 2/1 لیوان شیر)
 گروه نان و غلات
هر واحد حاوی حدود 3 گرم پروتئین، 5/58 میلی گرم پتاسیم (mEq 5/1) و 80 کالری می باشد. مقدار سدیم متغیر است.
سدیم کم : 5/11 میلی گرم (mEq 5/0)
نان بی نمک                        1 برش
جو                            2/1 لیوان
جوانه گندم (78 میلی گرم پتاسیم)        1 ق.غ
برنج پخته بدون نمک                3/1 لیوان
ماکارونی پخته بدون نمک                3 ق.غ
آرد                             3 ق.غ    
ذرت بو داده بدون نمک                یک و نیم لیوان
مواد غذایی سدیم متوسط: 184 میلی گرم (mEq 8)
نان همبرگری                        2/1 عدد
نان های سنتی (تافتون، سنگک، بربری)        1 برش
نان های ذرت (تورتیلا با قطر 5/15 سانتی متر)    1 برش
برشتوک (غلات آماده صبحانه)                4/3 لیوان
غلات پخته با 8/1 ق.م نمک                2/1 لیوان
جو پخته با 8/1 ق.م نمک                    2/1 لیوان
برنج پخته با 8/1 ق.م نمک                3/1 لیوان
ماکارونی پخته با 8/1 ق.م نمک         2/1 لیوان
گروه سبزی های نشاسته ای
اگر غذاهای زیر بدون نمک تهیه شوند، حاوی 5/11 میلی گرم (mEq 5/0) سدیم هستند.
اگر غذاهای زیر با 8/1 ق.م نمک تهیه شوند، حاوی 184 میلی گرم (mEq 8) سدیم هستند.

. . برای مطالعه شما

واکنش های ایمونولوژیکی به غذا ...
واکنش های ایمونولوژیکی به غذا ... واکنش های ایمونولوژیکی به غذا (حساسیت غذایی) در مورد ساز و کارهای بروز حساسیت غذایی، اطلاعات زیادی در دست رس نیست و در بیش تر موارد، ساز و کار دقیق آن ها مشخص ...
نسبت دور کمر به قد
نسبت دور کمر به قد نسبت دور کمر به قد یک  اندازه گیری ساده برای ارزیابی خطرات ابتلا به بیماریهای موربوط  به شیوه زندگی مانند بیماریهای قلبی عروقی دیابت  و اضافه و...
واریس
واریس واريـس كاهش وزن لاغری و فرار از چاقی مهمترین قسمت درمان واریس است  و ورزش منظم رژیم غذایی باید دارای غذاهاي غني از فيبر جهت رفع يبوست: افزيش دريافت فيبر همرا با...
مقدار پروتئین توصیه شده بر حسب...
مقدار پروتئین توصیه شده بر حسب... مقدار پروتئین توصیه شده بر حسب درجه نارسایی کلیوی   مقدار پروتئین توصیه شده میزان تصفیه گلومرولی (ml/min) گرم به ازای وزن معمول در روز گرم در ...