گروه گوشت و جانشین های آن
گروه گوشت و جانشین های آن
هر واحد حاوی 7 گرم پروتئین، 5 گرم چربی و 73 کیلوکالری است.
پنیر 30 گرم
تخم مرغ 30 گرم
جگر 30 گرم
سوسیس و کالباس 45 گرم
گوشت گاو، گوساله و بره 30 گرم
گوشت مرغ، اردک و بوقلمون 30 گرم
ماهی آزاد یا تن (کنسرو شده) 30 گرم
ماهی ساردین 35 گرم
میگو 30 گرم
. . برای مطالعه شما

خشك كردن سبزی و میوه
استفاده از سبزی و میوههای خشك قطعا به زمانی برمیگردد كه این محصولات مدت محدودی در بازار بوده و وسایلی مانند فریزر وجود نداشته، پس تنها راه نگهداری از سبزیها ...

آنورکسیانروزا
بی اشتهایی عصبی (آنوركسیا نوروزا)
وجه مشخصه این اختلال عبارت است از رفتار ارادی و هدفمند در جهت از دست دادن وزن، کاهش وزن، اشتغال ذهنی با وزن بدن و غذا، الگوها...

نقش کولین در تغذیه و سلامتی ب...
کولین (Choline)
کولین یکی از مواد مغذی مورد نیاز بدن است و از آنجایی که بدن مقدارکمی کولین می سازد، نمی توان آن را در دسته بندی ویتامین ها قرار داد. اما مقدار ...

رژیم غذایی در بیماریهای کبدی
رژیم غذایی در بیماریهای کبدی
اهداف رژیم غذایی در بیماریهای کبدی:
موارد کاربردرژیم غذایی در بیماریهای کبدی
کفایت تغذیه ای رژیم غذایی در بیماریهای کبدی:
اهداف رژی...
Keywords: