عوامل افزایش دهنده و کاهش دهنده اسید معده
عوامل افزایش دهنده و کاهش دهنده اسید معده
عوامل افزایش دهنده اسید معده |
عوامل کاهش دهنده اسید معده |
بو، مزه و تصور یک غذا |
اسیدی شدن ناحیه آنتروم و در نتیجه کم شدن ترشح گاسترین |
جویدن و بلعیدن غذا |
پروتئین (در ابتدا تأثیر خنثی کنندگی دارد). |
ورود غذا به معده و در نتیجه اتساع ناحیه فوندوس |
چربی، اسید و افزایش اسمولاریته در روده باریک منجر به ترشح یک یا چند هورمون دستگاه گوارش می شود که ترشح اسید معده را کاهش می د هد. |
قهوه، فلفل قرمز تند، فلفل سیاه، دانه خردل |
|
پلی پپتیدها و اسیدهای آمینه |
. . برای مطالعه شما

موادغذایی چربی سوز
موادغذایی چربی سوز میوه های سرشار از ویتامین C ویتامین ث و مرکبات: لیمو، پرتقال، گریپ فروت، پاپایا، لیمو شیرین، نارنگی و گوجه فرنگی سرشار از ویتامین C و...

رژيم غذايي مناسب براي قلب
رژيم غذايي مناسب براي سلامت قلب
ماهي : اسيدهاي چرب موجود در ماهي هاي با ميزان چربي بالا مي توانند به حفظ عملکرد طبيعي قلب کمک کرده و مانع از ايجاد لخته توسط پلا...

پونه
پونه
پونه كوهي داراي خواص هضم كننده واقعي است آنرا مثل ساير سبزيجات گرم و معطر نظير نعنا ع و كرفس كوهي همراه با ما ست يا سالاد سبزيجات مصرف نمود ...

رفلاکس یا ترش کردن
رفلاکس یا ترش کردن
ترش کردن یا سوزش سر دل:ترش کردن معده
سوزش سر دل یا رفلاکس یعنی احساس ناراحتی در قسمت فوقانی دستگاه گوارش، که به علت برگشت محتویات معده...
Keywords: