عوامل افزایش دهنده و کاهش دهنده اسید معده

عوامل افزایش دهنده و کاهش دهنده اسید معده

رژیم غذایی زخم معده

عوامل افزایش دهنده اسید معده

عوامل کاهش دهنده اسید معده

بو، مزه و تصور یک غذا

اسیدی شدن ناحیه آنتروم و در نتیجه کم شدن ترشح گاسترین

جویدن و بلعیدن غذا

پروتئین (در ابتدا تأثیر خنثی کنندگی دارد).

ورود غذا به معده و در نتیجه اتساع ناحیه فوندوس

چربی، اسید و افزایش اسمولاریته در روده باریک منجر به ترشح یک یا چند هورمون دستگاه گوارش می شود که ترشح اسید معده را کاهش می د هد.

قهوه، فلفل قرمز تند، فلفل سیاه، دانه خردل

پلی پپتیدها و اسیدهای آمینه

 

. . برای مطالعه شما

موادغذایی چربی سوز
موادغذایی چربی سوز موادغذایی چربی سوز میوه های سرشار از ویتامین C ویتامین ث و مرکبات: لیمو، پرتقال،  گریپ فروت، پاپایا، لیمو شیرین، نارنگی و گوجه فرنگی سرشار از ویتامین C و...
رژيم غذايي مناسب براي قلب
رژيم غذايي مناسب براي قلب رژيم غذايي مناسب براي سلامت قلب ماهي : اسيدهاي چرب موجود در ماهي هاي با ميزان چربي بالا مي توانند به حفظ عملکرد طبيعي قلب کمک کرده و مانع از ايجاد لخته توسط پلا...
پونه
پونه   پونه پونه كوهي داراي خواص هضم كننده واقعي است آنرا مثل ساير سبزيجات گرم و معطر نظير نعنا ع و كرفس كوهي همراه با ما ست يا سالاد سبزيجات مصرف نمود ...
رفلاکس یا ترش کردن
رفلاکس یا ترش کردن رفلاکس یا ترش کردن ترش کردن یا سوزش سر دل:ترش کردن معده  سوزش سر دل یا رفلاکس یعنی احساس ناراحتی در قسمت فوقانی دستگاه گوارش، که به علت برگشت محتویات معده...