عوامل افزایش دهنده و کاهش دهنده اسید معده

عوامل افزایش دهنده و کاهش دهنده اسید معده

رژیم غذایی زخم معده

عوامل افزایش دهنده اسید معده

عوامل کاهش دهنده اسید معده

بو، مزه و تصور یک غذا

اسیدی شدن ناحیه آنتروم و در نتیجه کم شدن ترشح گاسترین

جویدن و بلعیدن غذا

پروتئین (در ابتدا تأثیر خنثی کنندگی دارد).

ورود غذا به معده و در نتیجه اتساع ناحیه فوندوس

چربی، اسید و افزایش اسمولاریته در روده باریک منجر به ترشح یک یا چند هورمون دستگاه گوارش می شود که ترشح اسید معده را کاهش می د هد.

قهوه، فلفل قرمز تند، فلفل سیاه، دانه خردل

پلی پپتیدها و اسیدهای آمینه

 

. . برای مطالعه شما

تغذيه ورزشكاران
تغذيه ورزشكاران تغذيه ورزشكارانامروزه تغذيه صحيح جايگاه اصلي خود را در بين برنامه هاي ورزشكاران پيدا كرده است و اهميت تغذيه صحيح و مناسب و تأثير آن در تمرينات ورزشي و مسابقات م...
تیامین یا ویتامین ب۱
تیامین یا ویتامین ب۱ تیامین یا ویتامین ب۱ اولین ویتامینی که از ویتامین‌های گروه ب کشف شده است. این ویتامین تأثیرات بسیار مهمی در سوختن قندها در بدن و عملکرد اعصاب دارد. تیامین از را...
رژیم غذایی در فنیل کتونوری
رژیم غذایی در فنیل کتونوری - بیماری های متابولیک کودکان 1- رژیم غذایی در فنیل کتونوری اهداف:1.    تنظیم یک رژیم غذایی غذایی محدود از فنیل آلانین به منظور درمان بیماران مبتل...
ضخامت چربی زیر پوست در ناحیه م...
ضخامت چربی زیر پوست در ناحیه م... الف- ضخامت چربی زیر پوست در ناحیه ماهیچه سه سر (TSF) در بزرگسالان ذخیره کالری زنان (mm) مردان(mm) درصد استاندارد کافی 5/16 15 13 5/11 10 5/12...