خواص هویج

10 دلیل برای خوردن بیشتر هویج

هویج علاوه بر این که طعم خوشمزه‌ای دارد و در بیشتر دستورات غذایی از آن استفاده می‌شود دارای خواص سلامتی بسیاری است که سلامت پوست، چشم، دستگاه گوارش و دندان،‌ بخشی از خواص این سبزی پرخاصیت را تشکیل می‌دهند.

1- بتاکاروتن: هویج‌ها سرشار از این آنتی‌اکسیدان قوی هستند که در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود و برای سلامت پوست تأثیر فوق‌العاده‌ای دارد.

 

2- هضم:
.هویج علاوه بر این که طعم خوشمزه‌ای دارد و در بیشتر دستورات غذایی از آن استفاده می‌شود دارای خواص سلامتی بسیاری است که سلامت پوست، چشم، دستگاه گوارش و دندان،‌ بخشی از خواص این سبزی پرخاصیت را تشکیل می‌دهند.

1- بتاکاروتن: هویج‌ها سرشار از این آنتی‌اکسیدان قوی هستند که در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود و برای سلامت پوست تأثیر فوق‌العاده‌ای دارد.

 2- هضم: مصرف هویج باعث افزایش بزاق در دهان شده و مواد معدنی اساسی، ویتامین‌ها و آنزیم‌هایی را که موجب هضم بهتر غذا می‌شوند برای بدن فراهم می‌کند. مصرف منظم این سبزی پرخاصیت کمک خوبی برای پیشگیری از ابتلا به زخم معده و دیگر اختلالات گوارشی خواهد بود.

 3- عناصر قلیایی: هویج‌ها سرشار از عناصر قلیایی بوده که با ایجاد تعادل در نسبت اسیدی/ قلیایی بودن بدن،‌ موجب احیاء و تصفیه خون می‌شوند.

 4- پتاسیم: هویج‌ها منبع خوبی از پتاسیم محسوب شده که می‌توانند سطح سدیم را در بدن کنترل کرده و در نتیجه به کاهش سطح فشارخون بالا در بدن کمک موثری کنند.

 5- سلامت دندان: مصرف هویج موجب از بین رفتن میکروب‌های مضر در دهان شده و احتمال بروز پوسیدگی دندان را کاهش می‌دهد.

 6- زخم‌ها: هویج خام یا رنده شده برای بهبود زخم‌ها، بریدگی‌ها و التهابات کاربرد موثری دارد.

هویج‌ها سرشار از فیبر خوراکی هستند که می‌توانند سطح کلسترول بد (LDL)

را کاهش داده و نیز سطح کلسترول خوب (HDL) را که بدن به آن نیاز دارد، افزایش داده و به کاهش لخته‌های خونی کمک کند و از بیماری‌های قلبی پیشگیری کند
7- فیتونوترینت‌ها:در میان فیتوکمیکال‌های مفیدی که در هویج موجود است فیتونوترینتی موسوم به فالکارینول وجود دارد که می‌تواند خطر بروز سرطان روده را کاهش داده و موجب سلامت کلی این بخش از بدن گردد.

 8- کاروتنوئیدها: هویج‌ها سرشار از کاروتنوئیدها بوده که می‌توانند قند خون را تنظیم کنند.

 9- فیبر: هویج‌ها سرشار از فیبر خوراکی هستند که می‌توانند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و نیز سطح کلسترول خوب (HDL) را که بدن به آن نیاز دارد، افزایش داده و به کاهش لخته‌های خونی کمک کند و از بیماری‌های قلبی پیشگیری کند.

 10- چشم، مو، ناخن و غیره! مواد مغذی موجود در هویج می‌توانند با سم‌زدایی بدن و سلول‌سازی جدید، موجب سلامت چشم، پوست، مو، ناخن و غیره شوند.

 

منبع: همشهری آنلاین -

. . برای مطالعه شما

عوامل خطر دیگری که در بیماری ق...
عوامل خطر دیگری که در بیماری ق... عوامل خطر دیگری که در بیماری قلب و عروق مؤثر است با وجود این که کلسترول بالای خون به تنهایی نقش مهمی در ایجاد بیماری قلب و عروق دارد عوامل خطر دیگری نیز در این ...
انواع روغن هاي خوراكي
انواع روغن هاي خوراكي روغنها بهترین و سالمترین نوع طبخ غذا نوع کبابی یا آب پز و یا بخار پز می باشد و توصیه ای برای سرخ کردن نمی شود . ولی اگر قصد دارید از نوع سرخ کرده مواد غذایی اس...
پرتقال و خواص آن
پرتقال و خواص آن خواص میوه پرتقال پرتقال: افرادی که از پرتغال در رژیم غذایی خود از پرتغال استفاده مینمایند از نطر ویتامین ث معمولا دچار کمبود نمی شوند .از نظر شیمیایی پرتقال را...
لوتئین، سلطان آنتی‌اکسیدان‌ها
لوتئین، سلطان آنتی‌اکسیدان‌ها لوتئین به عنوان یک آنتی‌اکسیدان در برخی مواد غذایی مثل سبزیجات برگ‌دار و تیره رنگ مانند کلم برگ و کاهو با برگ‌های سبز تیره یافت می‌شود. لوتئین در زرده تخم‌مرغ ...