سلامتي خود را با گوجه فرنگي جشن بگيريد سلامتي خود را با گوجه فرنگي جشن بگيريد

گوجه فرنگی

متخصصان تغذيه تاكيد دارند گوجه فرنگي خواص مفيد فراواني براي بدن دارد و به دليل غني بودن از ريز مغذي‌هاي حياتي و مهم براي بدن در پيشگيري از برخي بيماريها بسيار موثر است.

به گزارش سرويس سلامت ايسنا به نقل از سايت اينترنتي ارگانيك، در اين مقاله به چند مورد از مهمترين خواص گوجه فرنگي اشاره شده كه البته از نظر بالا بردن سطح سلامتي بدن بسيار قابل توجه و حائز اهميت هستند.

- گوجه فرنگي خاصيت آنتي اكسيداني فوق‌العاده‌اي دارد. اين صيفي منبع غني از ويتامين‌هاي آ، ث و بويژه بتاكاروتن است كه تمام اين ويتامين‌ها بعنوان يك آنتي اكسيدان قوي عمل مي‌كنند و تاثير مهمي در خنثي كردن مولكول‌هاي خطرناك راديكال آزاد در خون دارند. راديكال‌هاي آزاد در بدن در حضور غلظت بالاي ليكوپن از بين مي‌روند و گوجه فرنگي از منابع مهم اين آنتي اكسيدان مفيد است.

- هم چنين ويتامين A موجود در گوجه فرنگي منبع مفيدي براي بهبود قدرت بينايي است.

- آزمايشات مختلف نيز نشان داده است كه ليكوپن موجود در گوجه در پيشگيري از سرطان پروستات در مردان موثر است و همچنين احتمال ابتلا به سرطان‌هاي معده و روده و راست روده را كاهش مي‌دهد.

- گوجه به دليل اينكه منبع غني از پتاسيم و ويتامين ب است به كاهش فشار خون و كلسترول خون كمك مي‌كند و در نتيجه در پيشگيري از سكته و حملات قلبي و ساير مشكلات قلبي نقش به سزايي دارد.

- از سوي ديگر، ليكوپن موجود در گوجه فرنگي تركيبي عالي براي مراقبت از پوست است. بنابراين مي‌توانيد قسمت گوشت گوجه فرنگي را روي پوست صورت خود بگذاريد و پس از 10 دقيقه آن را بشوييد. اين كار پوست صورت را تمييز و درخشان مي‌كند. - علاوه بر اين‌ها ويتامين آ موجود در اين صيفي براي حفظ استحكام و درخشندگي موها مفيد است. - گوجه فرنگي هم چنين منبع غني از ويتامين «كا» و كلسيم است و از اين رو به تقويت استخوان‌ها كمك مي‌كند.خبرگزاری ایسنا

. . برای مطالعه شما

زیاده‌روی در مصرف آهن خطر ابتل...
زیاده‌روی در مصرف آهن خطر ابتل... مصرف بیش از اندازه‌ی آهن هم می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.   دو منبع غذایی برای دریافت آهن وجود دارد: آهن موجود در گیاهان به نام آهن غیر هِم...
تغذیه  و متابولسیم
تغذیه و متابولسیم تغذیه  و متابولسیم (با رویکرد کاهش وزن)          انرژی مصرفی روزانه  شامل ۳ جز میباشد. میزان متابولیسم پایه  (BMR)، حرارتزائی ناشی از غذا و ه زینه  انرژی فعالیت...
به و خواص آن
به و خواص آن میوه به  و فواید آن فواید- منبع غنی ویتامین «ث»، آهن و پتاسیم.- سرشار از پکتین (الیاف گیاهی حل شدنی) است.مضرات- بیش تر اوقات با مقادیر فراوانی شکر پخته می شود ...
عوارض مصرف بیش از حدمکمل کلسیم
عوارض مصرف بیش از حدمکمل کلسیم مکمل کلسیم عوارض مصرف بیش از حدمکمل کلسیم        افراديکه اشکال خاص مکمل های کلسيم را مصرف می کنند ممکن است دچار يبوست و سردرد شوند . عوارض جانبی شديد شامل گيجی...