چای سیاه حاوی منگنز، پتاسیم و فلاونوئید

چای سیاه حاوی منگنز، پتاسیم و فلاونوئید است



یک متخصص تغذیه در آمریکا تاکید دارد که چای سیاه حاوی منگنز و پتاسیم بوده و بر این اساس در رشد فیزیکی و حفظ تعادل مایعات در بدن نقش دارد.

به گزارش خبرگزاری یونایتد‌پرس، فیل لمپرت از تحلیل‌گران صنایع غذایی، معتقد است علاقمندان به چای سیاه کمتر به بیماری‌های عروقی مبتلا می‌شوند.

وی تاکید دارد که چای سیاه همچنین فشار خون را کاهش می‌دهد. چای هم چنین حاوی فلاونوئید است که یک آنتی‌اکسیدان قوی بوده و با رادیکالهای آزاد مبارزه می‌کند و مانع از تحریب سلولها و پیری می‌شود.

لمپرت می‌گوید: فلاونوئید همچنین از اکسیداسیون کلسترول بد جلوگیری می‌کند و مانع از ایجاد التهابات عروق خونی و شکل‌گیری لخته‌های خون در رگها می‌شود. از نظر این متخصص چای سیاه همچنین دارای فلوراید طبیعی است که به تقویت مینای دندان کمک می‌کند و پلاکهای دندانی را کاهش می‌دهد. چای همچنین حاوی یک دوم کافئین موجود در قهوه است.

لمپرت توصیه می‌کند که از مصرف چای با طعم دهنده‌های مصنوعی و یا حاوی شکر اجتناب شود. همشهری آنلاین

. . برای مطالعه شما

5 دلیل خوب برای خوردن آلو
5 دلیل خوب برای خوردن آلو  آلو قرمز هنوز در بازار وجود دارد و هر وقت این میوه را دیدید حتماً خریداری کرده و میل کنید. مصرف آلو یک شیوه‌ی سالم و خوشمزه برای حفظ سلامت ماست.  این میوه‌ی خ...
پروتئین
پروتئین پروتئین : منشاء پروتئین آمینو اسیدها هستند و آمینو اسید اساسی ترین رکن ساختمانی ماهیچه است، بنابراین پروتئین ضروری ترین عنصر در ساختمان ماهیچه محسوب می شود و بد...
چاقی و بیماری عروق کرونر قلب
چاقی و بیماری عروق کرونر قلب چاقی و بیماری عروق کرونر قلبعلت اصلی مرگ و میر زیاد افراد چاق، بیماری عروق کرونر قلب می باشد. چاقی به میزان زیادی با پرفشاری و سکته مغزی بویژه در افراد جوان یا...
تاثیر سیب زمینی در کاهش فشار خ...
تاثیر سیب زمینی در کاهش فشار خ... تاثیر سیب زمینی در کاهش فشار خون سیب زمینی باعث کاهش فشار خون در افرادی که چاقی یا فشار خون دارند می شود این مطلب که سیب زمینی یک ماده ی چاق کننده است نیا...