چای سیاه حاوی منگنز، پتاسیم و فلاونوئید

چای سیاه حاوی منگنز، پتاسیم و فلاونوئید است



یک متخصص تغذیه در آمریکا تاکید دارد که چای سیاه حاوی منگنز و پتاسیم بوده و بر این اساس در رشد فیزیکی و حفظ تعادل مایعات در بدن نقش دارد.

به گزارش خبرگزاری یونایتد‌پرس، فیل لمپرت از تحلیل‌گران صنایع غذایی، معتقد است علاقمندان به چای سیاه کمتر به بیماری‌های عروقی مبتلا می‌شوند.

وی تاکید دارد که چای سیاه همچنین فشار خون را کاهش می‌دهد. چای هم چنین حاوی فلاونوئید است که یک آنتی‌اکسیدان قوی بوده و با رادیکالهای آزاد مبارزه می‌کند و مانع از تحریب سلولها و پیری می‌شود.

لمپرت می‌گوید: فلاونوئید همچنین از اکسیداسیون کلسترول بد جلوگیری می‌کند و مانع از ایجاد التهابات عروق خونی و شکل‌گیری لخته‌های خون در رگها می‌شود. از نظر این متخصص چای سیاه همچنین دارای فلوراید طبیعی است که به تقویت مینای دندان کمک می‌کند و پلاکهای دندانی را کاهش می‌دهد. چای همچنین حاوی یک دوم کافئین موجود در قهوه است.

لمپرت توصیه می‌کند که از مصرف چای با طعم دهنده‌های مصنوعی و یا حاوی شکر اجتناب شود. همشهری آنلاین

. . برای مطالعه شما

علل درد های ناحیه معده ( اپی گ...
علل درد های ناحیه معده ( اپی گ... علل درد های ناحیه معده ( اپی گاستر) این بیماری ها ممکن است  علل درد در ناحیه معده  باشد  که در مقالات بعدی به ترتیب به هرکدام خواهیم پرداخت اختلالات قفسه سینه ...
آیا کاهش وزن فشار خون را بهبود...
آیا کاهش وزن فشار خون را بهبود... آیا کاهش وزن فشار خون را بهبود می دهد؟ مطالعات نشان داده اند که 1% کاهش وزن باعث کاهش 1 میلی لیتر جیوه فشارخون سیستولی و 2 میلی لیتر جیوه فشار خون دیاستولی می گ...
کم خونی
کم خونی بیماری کم خونی با مصرف مواد غذایی بهبود نمی یابد  اینکه یک پنجم مردم دنیا دچار کمبود آهن هستند گفت: کمبود مصرف مواد غذایی حاوی آهن به خصوص گوشت قرمز موجب بروز ا...
تغذیه در بیماری های قلب و عروق
تغذیه در بیماری های قلب و عروق تغذیه در بیماری های قلب و عروق\ تغذيه بيماران قلبي وعروقي  بيماری رگهای قلب (عروق كرونر ) ناشی از رسوب چربی بر ديواره عروق قلب است كه با مسدود شدن كامل رگ ، درد...