چای سیاه حاوی منگنز، پتاسیم و فلاونوئید

چای سیاه حاوی منگنز، پتاسیم و فلاونوئید است



یک متخصص تغذیه در آمریکا تاکید دارد که چای سیاه حاوی منگنز و پتاسیم بوده و بر این اساس در رشد فیزیکی و حفظ تعادل مایعات در بدن نقش دارد.

به گزارش خبرگزاری یونایتد‌پرس، فیل لمپرت از تحلیل‌گران صنایع غذایی، معتقد است علاقمندان به چای سیاه کمتر به بیماری‌های عروقی مبتلا می‌شوند.

وی تاکید دارد که چای سیاه همچنین فشار خون را کاهش می‌دهد. چای هم چنین حاوی فلاونوئید است که یک آنتی‌اکسیدان قوی بوده و با رادیکالهای آزاد مبارزه می‌کند و مانع از تحریب سلولها و پیری می‌شود.

لمپرت می‌گوید: فلاونوئید همچنین از اکسیداسیون کلسترول بد جلوگیری می‌کند و مانع از ایجاد التهابات عروق خونی و شکل‌گیری لخته‌های خون در رگها می‌شود. از نظر این متخصص چای سیاه همچنین دارای فلوراید طبیعی است که به تقویت مینای دندان کمک می‌کند و پلاکهای دندانی را کاهش می‌دهد. چای همچنین حاوی یک دوم کافئین موجود در قهوه است.

لمپرت توصیه می‌کند که از مصرف چای با طعم دهنده‌های مصنوعی و یا حاوی شکر اجتناب شود. همشهری آنلاین

. . برای مطالعه شما

رژیم غذایی دیسفاژی
رژیم غذایی دیسفاژی رژیم غذایی دیسفاژی تعریف کلی رژیم غذایی در دیسفاژیهدفها رژیم غذایی در دیسفاژیکفایت تغذیه ای رژیم غذایی در دیسفاژیموارد کاربرد رژیم غذایی در دیسفاژیمشخصات رژیم ...
خواص غذایی آجیل
خواص غذایی آجیل خواص غذایی آجیل   مقدار پروتئین و انرژی موجود در انواع آجیل زیاد بوده و احتیاجات بدن را تأمین می کند. گردو، پسته، بادام، بادام زمینی حاوی مقدار زیادی آرژنین می...
زیاده‌روی در مصرف آهن خطر ابتل...
زیاده‌روی در مصرف آهن خطر ابتل... مصرف بیش از اندازه‌ی آهن هم می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.   دو منبع غذایی برای دریافت آهن وجود دارد: آهن موجود در گیاهان به نام آهن غیر هِم...
هلو
هلو   هلو با پوست نرم و گوشت شیرین خود، یکی از بهترین میوه‌های تابستانی است. هلو موادمغذی بسیاری را با کالری کم و بدون چربی فراهم می‌کند که می‌تواند انتخاب بسیار س...