نقش چاي در پيشگيري و درمان انواع بيماريها

نقش چاي در پيشگيري و درمان انواع بيماريها
چاي و پلي فنل هاي موجود در آن نقش بازدارنده عليه بسياري از کارسينوژنها ( سرطانها ) دارد از جمله سرطانهاي پوست ، ريه ، مري ، معده ، کبد ، روده و لوزالمعده و غدد .
چاي همچنين باعث از بين بردن سموم ايجاد شده در حين پخت غذا ، کاهش اثرات سوء مصرف بعضي داروها و کشيدن سيگار در بدن ، کاهش انباشتگي آهن در بدن بيماران مبتلا به هموکروماتوزيس، جلوگيري از ابتلا به بسياري از انواع بيماريهاي التهابي و عفوني ، جلوگيري از شکسته شدن DNA و جلوگيري از فساد دندانها مي شود . چاي به علت وجود فلاونوئيدها باعث جلوگيري از اکسيداسيون چربي و در نتيجه ممانعت از تصلب شرائين بدن ونيز به تعويق انداختن پيري زودرس مي شود .

طرز دم کردن چاي : قبل از دم کردن چاي ، هنگامي که آن را در قوري مي ريزيد ، با کمي آب جوش بشوييد ( بيشتر به علت شستن تانن چاي ) ، سپس به مقدار کافي آب جوشيده در آن بريزيد و آن را مدت ۶-۵ دقيقه دم کنيد . قوري چاي بايد چيني و از نوع لعاب مرغوب و بدون سرب باشد . بعد از دم کشيدن چاي بهتر است برگهاي چاي را از آن جدا کرده در اين صورت دم کرده مطبوعي به دست خواهد آمد که ميزان تانن آن کم است .

چند پيام بهداشتي : ۱- از دم کردن چاي در قوري استيل اکيداً خودداري شود ، زيرا چاي به خاطر مقدار قابل توجهي تانن با آهن قوري استيل رسوب مي دهد .
۲ - برگ چاي اگر در جاي مرطوب نگهداري شود ، ممکن است دچار کپک زدگي شود که گاهي مصرف اين نوع چاي ممکن است خطراتي در بر داشته باشد .
۳ - زياد خوردن چاي خطر ناراحتي هاي گوارشي از جمله مبتلا شدن به زخم معده و اثني عشر را در افراد مستعد بيشتر مي کند .
۴ - در مناطقي که ميزان فلوئور در مواد غذايي ناياب است مي توان کمبود آن را با خوردن چاي جبران کرد .
۵ - هرگز نبايد چاي را در حالت داغ مصرف نمود به علت آنکه تانن چاي در حرارت بالا اثر بدي روي مخاط از جمله مخاط مري مي گذارد .

تقلب در چاي : گاهي چاي مصرف شده را دوباره مالش و خشک مي کنند و بعد از رنگ کردن با چاي سالم مخلوط کرده و مي فروشد . با روش هاي آزمايشگاهي انواع چاي تقلبي را ميتوان تشخيص داد اما يک روش ساده اين است که برگهاي چاي را در ليواني ريخته ، اگر به سرعت رنگي از آن به صورت رشته هاي جدا شده مشخص شود چاي را رنگ کرده اند .

استانداردهاي بسته بندي چاي :
استانداردهاي بسته بندي چاي بدين صورت است که چاي بايد در بسته بنديهايي نگهداري شود که از گرفتن عطر و طعم از بيرون و از دست دادن عطر خود چاي به بيرون جلوگيري کند .
استاندارد ديگر در زمينه ميزان آلودگي هاي چاي است که بايد انواع کپک و مخمر آن صفر و انواع فلزات سنگين مثل سرب و آرسنيک هر کدام کمتر از 1PPM و بدون هر گونه رنگ و اسانس باشد .

. . برای مطالعه شما

چطور سیر باشیم و لاغر هم بشیم ...
چطور سیر باشیم و لاغر هم بشیم ... چطور سیر باشیم ولی لاغر بشیم ؟ مکانیسم سیر شدن چند مرحله دارد و برای لاغر شدن باید رعایت شود. اولین قدم زمان ، سیری و در کنار آن کاهش وزن بیش از همه به زمان و...
فاکتورهای روانی چاقی
فاکتورهای روانی چاقی احتمالاً مهمترین پیشرفت در دهۀ گذشته در زمینه پیدا کردن روش مؤثر برای درمان و پیشگیری چاقی شناخت این مسأله بوده است که چاقی نه تنها ناشی از یک اختلال در فرد چاق...
رژیم غذایی نارسایی مزمن کلیوی
رژیم غذایی نارسایی مزمن کلیوی رژیم غذایی نارسایی مزمن کلیوی   اهداف:1-    به حداقل رساندن میزان مواد زائد خون و جلوگیری از مسمومیت اورمیک از طریق کنترل پروتئین دریافتی.2-...
رژيم غذائي مناسب چيست ؟
رژيم غذائي مناسب چيست ؟ سلامتي عبارت است از داشتن روان و جسمي سالم كه فرد توانائي فعاليت طبيعي جسمي و برقراري ارتباط صحيح و تفكري مناسب در جامعه به دور از هرگونه اضطراب ، افسردگي ...